ΑΕΚ: Έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της διοίκησης

Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ μετά το θέμα που προέκυψε με καταγγελία του Συλλόγου Πολιτών – Φιλάθλων Καρδίτσας, η οποία παραπέμφθηκε σε δίκη.

Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ μετά το θέμα που προέκυψε με καταγγελία του Συλλόγου Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας, η οποία παραπέμφθηκε σε δίκη. Οι “κιτρινόμαυροι” υποστηρίζουν πως την Τρίτη στις 13.10, έφτασε στα γραφεία της ένα mail από την Επιτροπή Δεοντολογίας, με τη συγκεκριμένη καταγγελία και πως στις 14:48 έφτασε δεύτερο mail, το οποίο ανάφερε πως η καταγγελία έχει παραπεμφθεί στο δικαστικό.

Οι ιθύνοντες της Ένωσης υποστηρίζουν πως δεν κλήθηκαν ως ΠΑΕ στη διερεύνηση της καταγγελίας, η οποία φέρεται να έχει γίνει την 1η Ιουνίου 2020. Όπως καταγγέλλουν οι “κιτρινόμαυροι”, πρόκειται για μεθόδευση εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ, με τις ευλογίες του Αυγενάκη. Παράλληλα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ αφήνουν αιχμές και κατά του εισηγητή της επιτροπής, Ανδρέα Αθανασίου. Επίσης, οι διοικούντες της ΑΕΚ αναρωτιούνται πως κατάφερε η συγκεκριμένη επιτροπή να αποφασίσει για τη συγκεκριμένη καταγγελία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ είχε χρειαστεί έξι χρόνια για να διερευνήσει τις καταγγελίες για τους στημένους αγώνες, από το 2014 έως το 2020.

Τέλος, οι “κιτρινόμαυροι” ξεκαθαρίζουν πως δεν ανησυχούν για τη συγκεκριμένη υπόθεση και πως παρακολουθούν με προσοχή όλες τις εξελίξεις σε αυτή, ενώ είναι διατεθειμένοι να μιλήσουν με ονόματα και στοιχεία στο μέλλον. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.