Ολιβέιρα: «Χαρίσαμε τη νίκη, δεν είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ»

Στο ότι θα μπορούσε η ΑΕΚ να φύγει με τη νίκη από την Τούμπα στάθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα, μετά την ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Στο ότι θα μπορούσε η ΑΕΚ να φύγει με τη νίκη από την Τούμπα στάθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα, μετά την ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Μεταξύ άλλων ο Νέλσον Ολιβέιρα δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports πως:

«Αισθανόμαστε άσχημα με την ήττα. Τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν από δικά μας λάθη. Θα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε. Αρχίσαμε κάθε ημίχρονο δεχόμενοι γκολ και κυνηγούσαμε συνέχεια στο σκορ.

Δεν υπάρχει εξήγηση για το γκολ στα 16” στο δεύτερο μέρος. Και τα δύο ήταν από μεγάλες μπαλιές που βρήκαν συμπαίκτη τους. Πίστευα στη νίκη, ειδικά μετά το 1-1. Δεν πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από εμάς, τους χαρίσαμε το αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να κερδίσουμε.

Με ρώτησε ο κόουτς και του είπα πως μπορώ να παίξω στα άκρα. Είχαμε το ελεύθερο να αλλάζουμε τις θέσεις μεταξύ εμένα και του Μάνταλου. Οι καλοί παίκτες μπορούν να δείξουν την ποιότητά τους και να προσαρμοστούν σε κάθε κατάσταση.

Πρέπει να δείξουμε αντίδραση και να έχουμε τη σωστή νοοτροπία. Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Η διακοπή θα μας κάνει καλό, γιατί θα δουλέψουμε εν όψει της συνέχειας.

Δεν ήμασταν κατώτεροι. Τα γκολ που δεχτήκαμε ήταν από παιδικά λάθη. Χαρίσαμε το ματς στον ΠΑΟΚ. Με βάση την απόδοση μας θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.