Ποιες είναι οι σκέψεις Μαρτίνς για τον Μπα

Το σφάλμα του Ουσεϊνού Μπα και ο τρόπος διαχείρισης του Σενεγαλέζου στόπερ από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ουσεϊνού Μπα έδινε στο χθεσινό ματς με την Άρσεναλ την εντύπωση πως δεν έλειψε ούτε μια ημέρα εξαιτίας τραυματισμού, μπαίνοντας με ενέργεια και αποτελεσματικότητα στην επικίνδυνη αποστολή του Ολυμπιακού στο Λονδίνο. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός είχε πρωταγωνιστήσει και την περασμένη σεζόν στο ματς πρόκρισης στο “Emirates” με παρτενέρ τον Παπέ Σισέ. Στο φετινό ματς με την Άρσεναλ έπαιξε ως ένας εκ των τριών στόπερ του Πέδρο Μαρτίνς δίπλα σε Σωκράτη και Χολέμπας. Παρά τις φάσεις που δέχτηκε ο Ολυμπιακός, ειδικά στο διάστημα που ο χρόνος τον πίεσε και έπρεπε να ανεβάσει τις γραμμές του, η διάταξη με τους τρεις λειτούργησε αποτελεσματικά. 

Μελανό σημείο για την εξέλιξη της βραδιάς ήταν προφανώς η αποβολή του Ουσεϊνού Μπα στο 82ο λεπτό εξαιτίας της απόφασης του να πετάξει την μπάλα προς το μέρος του Ισπανού διαιτητή της συνάντησης, μετά από μια κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μαρτινέλι. Ο Σενεγαλέζος αμέσως κατάλαβε το σφάλμα του και ξέσπασε σε κλάματα, ωστόσο η ζημιά για τον Ολυμπιακό στα πολύτιμα τελευταία λεπτά είχε γίνει. Προφανώς η πρόκριση δεν χάθηκε εξαιτίας του Μπα, αλλά ψαλιδίστηκαν κάποιες πιθανότητες με την απόφαση του.  

Ο Χοσέ Χολέμπας στις αποκλειστικές δηλώσεις του στο novasports.gr απάντησε για την αποβολή του Μπα πως σε μια ομάδα “όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε” θέλοντας να προστατεύσει τον συμπαίκτη του. Αντίστοιχα ο Πέδρο Μαρτίνς δεν στάθηκε ιδιαίτερα στην αποβολή του Μπα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έλεγε στους συνεργάτες του πως ο Μπα “πάλεψε σαν λιοντάρι” στο παιχνίδι με την Άρσεναλ και πως ήταν “απίστευτες οι δυνάμεις του, καθώς αγωνίστηκε ξανά με ειδική αγωγή”.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πως ο Μπα πρέπει να δουλέψει με τα σημάδια ανωριμότητας που είναι δυνατόν να δημιουργήσουν προβλήματα στον Ολυμπιακό και σε αυτή την κατεύθυνση θέλει να δουλέψει με τον ποδοσφαιριστή του. Θα χρειαστεί χρόνος, προσωπική και εσωτερική δουλειά από τον Μπα, ο οποίος ας μην ξεχνάμε πως πριν από 1,5 χρόνο αγωνιζόταν στη Ligue 2. Από τη στιγμή που χαίρει της στήριξης του κόουτς και των συμπαικτών του, ακόμα και μετά από ένα τέτοιο σφάλμα είναι στο χέρι του να βελτιωθεί και στον πνευματικό τομέα, όπως έκανε στον αγωνιστικό με εντυπωσιακό τρόπο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.