Σκόνδρας: “Ο Γρηγορίου άλλαξε τη Λαμία”

Ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μιχάλη Γρηγορίου και τόνισε πως σε αυτόν οφείλεται η αγωνιστική μεταμόρφωση της Λαμίας.

Ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μιχάλη Γρηγορίου και τόνισε πως σε αυτόν οφείλεται η αγωνιστική μεταμόρφωση της Λαμίας. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μίλησε στο “Κανάλι 1” του Πειραιά. 

Αρχικά, ο Σκόνδρας δήλωσε: “Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά. Ήμασταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο άλλαξαν πολλά πράγματα με την έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου σε ό,τι αφορά τη φιλοσοφία και την τακτική. Αποκτήθηκαν βέβαια και έμπειροι παίκτες, μπήκαν αμέσως στο κλίμα, ήρθαν οι νίκες, η καλή ψυχολογία και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι, όλα είναι στο χέρι μας και θα τα καταφέρουμε”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Μπαίνουμε με μια μικρή διαφορά από ΟΦΗ, Παναιτωλικό και Λαμία. Όμως αυτό δε λέει κάτι, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, είναι ένα μικρό πλεονέκτημα αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Εμείς θα τα δώσουμε όλα στα παιχνίδια και αν είμαστε σοβαροί, τότε θα είμαστε καλά στο τέλος”.

Τέλος, μίλησε και για την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος: “Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις. Στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ δεν υπάρχει φαβορί, είναι δυο παιχνίδια που μπορούν να συμβούν τα πάντα. Στον άλλο ημιτελικό, υπάρχει φαβορί και είναι ο Ολυμπιακός. Βέβαια, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έφτασε τυχαία ως τα ημιτελικά. Έχει αποδείξει πως δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και μάλιστα τον αδικεί η βαθμολογική του θέση, αλλά αυτός ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει για τα ελληνικά δεδομένα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.