Σνάουτσνερ: “Νίκη για να πάρουμε δύναμη για τα πλέι οφ” (vid)

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ στις αποκλειστικές δηλώσεις στη NOVA για το αυριανό (14/3) ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό τόνισε τη μεγάλη αξία που έχει για τους "ασπρόμαυρους" η ενδεχόμενη επικράτησή τους

Πολλούς λόγους, πέρα από τον προφανή, που είναι η κατάκτηση των τριών πόντων, έχει ο ΠΑΟΚ να θέλει να κλείσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 1 με νίκη αύριο (14/3) κόντρα στον Παναθηναϊκό, εκτός έδρας. Όπως εξήγησε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ στις αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει του ντέρμπι, αφενός οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα τους σε σχέση με αυτή που έδειξαν απέναντι στον Άρη την περασμένη Κυριακή (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο) κι αφετέρου να πάρουν δύναμη εν όψει των πλέι οφ που ακολουθούν αμέσως μετά.

Αρχικά, ο άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ είπε: “Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη είχαμε πρόβλημα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο. Προβληματιστήκαμε από την εικόνα της ομάδας, αλλά είχαμε μέρες να δουλέψουμε και να κάνουμε ό,τι πρέπει για να τη διορθώσουμε. Αυτό κάναμε μέσα στην εβδομάδα αυτή. Αύριο είναι μια καινούργια μέρα και θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάμε καλύτερα. Πιστεύουμε ότι η ομάδα είναι καλά, έτοιμη γι’ αυτό το ντέρμπι, αυτότ ο ξεχωριστό παιχνίδι. Πάμε να νικήσουμε. Μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας!”

Ερωτώμενος αν ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του το αποτέλεσμα με τον Άρη απάντησε: “Όπως είπα μας προβλημάτισε η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο με τον Άρη. Ήταν ένα ματς στο οποίο θέλαμε πολύ τη νίκη. Η πίεση αυτή στο μυαλό μας έκανε το ματς να μην μας βγει. Είχαμε άγχος και πίεση να νικήσουμε. Μετά το 0-2, που βρεθήκαμε πίσω, η ομάδα άλλαξε πρόσωπο. Πιέζαμε πολύ, ελευθερωθήκαμε. Δεν είχαμε κάτι να χάσουμε και έτσι παλέψαμε ως το τέλος. Ισοφαρίσαμε, αλλά θέλαμε τη νίκη. Τώρα είναι ένα άλλο ματς αυτό που έχουμε μπροστά μας”.

Σχετικά με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, τόνισε: “Με τον Παναθηναϊκό θέλουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα από ότι στο δεύτερο ημίχρονο με τον Άρη. Ξέρουμε τι μπορεί να δώσει η ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε τι μπορούμε να πάρουμε από τον κάθε παίκτη. Από όλους, λοιπόν, περιμένουμε το καλύτερο”.

Και συμπλήρωσε: “Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν να μας απασχολούν. Πάμε για το καλύτερο. Περιμένουμε έναν δυνατό Παναθηναϊκό, αν και ο αντίπαλος είναι σε δύσκολη κατάσταση. Έχασε κάποια παιχνίδια, ενώ αποκλείστηκε και στο Κύπελλο. Παρόλα αυτά είναι ντέρμπι και περιμένουμε ένα σκληρό ματς”.

Όσο για το πώς πρέπει να το αντιμετωπίσει αυτό το ματς ο ΠΑΟΚ, απάντησε: “Πρέπει να είμαστε συμπαγείς και συγκεντρωμένοι. Έχουμε πίεση για το αποτέλεσμα και πρέπει να βγάλουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο”.

Ερωτώμενος αν οι “ασπρόμαυροι” το βλέπουν αυτό το παιχνίδι ως πρόβα τζενεράλε εν όψει των πλέι οφ, μιας και είναι παιχνίδι απέναντι σε έναν εν των ανταγωνιστών σε αυτή τη διαδικασία, απάντησε: “Είναι πρόβα τζενεράλε αυτό το ματς για τα πλέι οφ. Και με τον Άρη ήταν. Τέτοια ματς θα έχουμε στα πλέι οφ. Επομένως, είναι έξτρα κίνητρο για μας να ζητήσουμε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αν την πάρουμε, θα μας δώσει δύναμη για τα επόμενα ματς στα πλέι οφ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.