Χιμένεθ: “Καταλαβαίνω την ανησυχία του Μελισσανίδη” (vid)

O Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, τους τραυματισμούς, τη συνάντηση με τον Μελισσανίδη, αλλά και την ακαδημία.

O Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, τους τραυματισμούς, τη συνάντηση με τον Μελισσανίδη, τους παίκτες της ακαδημίας, αλλά και τον Απόλλωνα.

“Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι το σύνηθες. Δεν παίξαμε καλά, αλλά πήραμε την πρόκριση. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ελπίζω να επανέλθουν όλοι οι παίκτες μας για να είμαστε πιο δυνατοί” θα πει για το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Βόλο και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ για τις 14 συνεχείς προκρίσεις σε νοκ-άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης τόνισε:

“Είμαι ένας προπονητής που του αρέσει να κερδίζει το Κύπελλο. Το χω κάνει και με την Σεβίλλη, αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα του Γκουαρδιόλα σε διπλά ματς. Δεν είναι εύκολα τα ματς Κυπέλλου”. 
 

Την Παρασκευή ο Μανόλο Χιμένεθ συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη με τον ίδιο να αποκαλύπτει:

Είναι σπάνιο να μην βρισκόμαστε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Υπάρχει ένα κλίμα πάντα σε φιλικό επίπεδο. Υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης. Καταλαβαίνω την ανησυχία του προέδρου και μου φαίνεται θετική η ανησυχία του. Η μεγάλη του ανησυχία είναι για το αν θα έχουμε παίκτες στα Play Off. Το ίδιο ανησυχεί και εμένα”. 

Δείτε επίσης τι είπε για τα προβλήματα των τραυματισμών, τον Τάνκοβιτς, τον αγώνα με τον Απόλλωνα, την εκτίμησή του αγωνιστική ανάκαμψη της ΑΕΚ, αλλά και τα νέα παιδιά που ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα από την ακαδημία της Ένωσης.

Χιμένεθ: Καταλαβαίνω την ανησυχία του Μελισσανίδη (vid)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.