Βιεϊρίνια: «Μεγάλη χαρά που ανανέωσα, με πάθος και θέληση θα κερδίσουμε» (vid)

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της ΝΟVΑ για την ανανέωση του συμβολαίου του και το ντέρμπι με τον Άρη.

Τα συναισθήματά του για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, τους επόμενους στόχους του και το ντέρμπι της Τούμπας μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports ο αρχηγός του Δικεφάλου, Αντρέ Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα συναισθήματά του που ανανέωσε το συμβόλαιό του: «Χαρά. Θέλαμε και οι δύο πλευρές να συνεχίσουμε, να δουλέψουμε μαζί, είμαι χαρούμενος. Έχω πει πολλές φορές πως σκοπός μου είναι πάντα να τελειώσω εδώ την καριέρα μου και η ανανέωση είναι ένα ακόμα βήμα γι’ αυτό».

Για τους επόμενους στόχους του: «Επόμενος στόχος είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι της Κυριακής. Αυτός είναι ο στόχος ο δικός μου, της ομάδας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα σημαντικός αγώνας, που θέλουμε να τον κερδίσουμε, να αλλάξουμε την εικόνας μας από το τελευταίο και να συνεχίσουμε».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Εμείς κοιτάμε τη δική μας δουλειά, παίζουμε στην έδρα μας και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε. Οι λεπτομέρειες κρίνουν τα αποτελέσματα. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει. Θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί. Να έχουμε πάθος, θέληση και θα τα καταφέρουμε».

Για το τι θα πει ο ίδιος στους συμπαίκτες του: «Έχουμε έμπειρους παίκτες που έχουν παίξει πολλά ντέρμπι. Έχουμε περάσει και έχουμε καταλάβει τι σημαίνει ένας ΠΑΟΚ-Αρης θα τα συζητήσουμε ξανά. Το σημαντικό είναι να κάνουμε τη δουλειά μας ότι ζητάει ο προπονητής και να μπούμε να κερδίσουμε».

Για τα πολλά και συνεχόμενα ντέρμπι που ακολουθούν: «Στα πλέι όφ όλα ντέρμπι θα είναι. Θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας, να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε να κερδίσουμε τα ντέρμπι και να τελειώσουμε με καλό τρόπο μια σεζόν που δεν πήγε όπως θα θέλαμε. Έχουμε και το κύπελλο, αλλά κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και το πιο σημαντικό είναι αυτό που ακολουθεί με τον Άρη».

Για το αν σκέφτεται ήδη την επόμενη ανανέωση ή αν αυτή θα είναι η τελευταία: «Έχω πει πως ένας χρόνος είναι αρκετός. Αν καταλάβω πως δεν θα μπορέσω να προσφέρω θα σταματήσω. Αυτή την στιγμή μπορώ να προσφέρω, είμαι χαρούμενος που θα είμαι εδώ και για έναν ακόμα χρόνο. Αλλά κοιτάω παιχνίδι με παιχνίδι, βδομάδα με βδομάδα, μήνα με τον μήνα και χρόνο με τον χρόνο».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.