Μαρμαρίδης: “Τρίποντο για να διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση” (vid)

Για την επίτευξη του στόχου της κατάκτησης της δεύτερης θέσης είναι αναγκαία για τον Άρη η νίκη σήμερα (28/2) στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, δήλωσε αποκλειστικά στη NOVA ο Χρήστος Μαρμαρίδης

Το σκεπτικό στα αποδυτήρια του Άρη είναι ότι πρέπει οι “κίτρινοι” να πάρουν τρεις νίκες στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια ως το τέλος της κανονικής περιόδου του τρέχοντος πρωταθλήματος της Super League 1, ώστε να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα και να πάνε στα πλέι οφ με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει της σημερινής (28/2, 15:00′) εντός έδρας αναμέτρησης του Άρη με τον Ατρόμητο ο Χρήστος Μαρμαρίδης.

Αρχικά, ο νεαρός αμυντικός των “κίτρινων” είπε για το πώς προετοιμάζεται ο Άρης να υποδεχτεί τον Ατρόμητο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”: “Προετοιμαζόμαστε να παίξουμε για το τρίποντο, ώστε να μείνουμε στο παιχνίδι για τη δεύτερη θέση. Είναι επιτακτική ανάγκη για νίκη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που ξέρουμε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος. Θέλουμε να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι σε αυτή την αναμέτρηση. Αν το καταφέρουμε, θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για να νικήσουμε”.

Ειδικότερα για τον τρόπο που ο Άρης πρέπει να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, τόνισε: “Ο Ατρόμητος είναι ομάδα που δεν φοβάται να παίξει. Είναι ομάδα δυνατή στις στατικές φάσεις. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε παιχνίδι κυριαρχίας, για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες νίκης”.

Όσο για το αν είναι εφικτός ο στόχος της κατάκτησης της δεύτερης θέσης από τον Άρη, απάντησε: “Είναι εφικτός ο στόχος της δεύτερης θέσης. Θέλουμε νίκες και στα τρία ματς που απομένουν για να τον πετύχουμε κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Οι εκτός έδρας νίκες μας έχουν βοηθήσει ιδιαίτερα ως τώρα και μας δίνουν ώθηση και για τα εντός έδρας παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.