Λόπες: “Νίκη για τους βαθμούς και το γόητρο” (vid)

Ο Έλντερ Λόπες μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για την προετοιμασία της ΑΕΚ, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τη νίκη που περιμένει ο κόσμος της ομάδας του.

Ο Έλντερ Λόπες μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για την προετοιμασία της ΑΕΚ, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τη νίκη που περιμένει ο κόσμος της ομάδας του.

Ο Έλντερ Λόπες μιλώντας στα κανάλια Novasports αναφέρθηκε στη δουλειά που έγινε την τελευταία εβδομάδα στα Σπάτα, τονίζοντας:

Δείτε όσα δήλωσε στα κανάλια Novasports ο Μανόλο Χιμένεθ.

“Ήταν μια εβδομάδα την οποία χρειαζόμασταν μετά από πολύ καιρό γιατί αν τη συγκρίνουμε με το τελευταίο διάστημα δεν μεσολαβούσε κάποιο ματς. Το προηγούμενο διάστημα αυτό που κάναμε ήταν να παίζουμε και να κάνουμε αποκατάσταση. Μπορέσαμε να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα που θέλαμε να βελτιωθούμε. Νομίζω πως ήταν μια πολύ παραγωγική εβδομάδα για εμάς”.
 

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ της ΑΕΚ μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λέγοντας πως: “Κάθε παίκτης σκέφτεται πως έχει ένα έξτρα κίνητρο γιατί ένα ντέρμπι πάντα θέλεις να το κερδίσεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και με σοβαρότητα να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς. Εκτός από τους τρεις βαθμούς είναι πολύ σημαντικό και το γόητρο”ενώ μιλώντας για τον κόσμο της ΑΕΚ και τη νίκη που περιμένει σε ένα ντέρμπι τόνισε:

Δείτε όσα δήλωσε στα κανάλια Novasports ο Ζίγκα Λάτσι.

Καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος, το ίδιο νιώθω και εγώ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς”.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Έλντερ Λόπες στα κανάλια Novasports.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.