Παναιτωλικός – Λαμία 0-0: Έσπασαν τα… δοκάρια στο Αγρίνιο! (pics & vids)

Σε ένα καλό παιχνίδι με... πέντε δοκάρια (!), ο Παναιτωλικός και η Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Αγρίνιο.

Σε ένα καλό παιχνίδι με… πέντε δοκάρια (!), ο Παναιτωλικός και η Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Αγρίνιο και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο, ισορρόπησε στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός, σπουδαίες ευκαιρίες έχασαν και οι δύο ομάδες στο ματς. 

Τα πλάνα των προπονητών

Σε σχηματισμό 1-4-2-3-1 παρέταξε τον Παναιτωλικό ο Τραϊανός Δέλλας. Ο Κνετ υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας του Αγρινίου, στην άμυνα αγωνίστηκαν οι Περέιρα, Τσότσαλιτς, Κωνσταντόπουλος και Λιάβας, ενώ κεντρικά χαφ ήταν οι Ταχάρ και Τσιγγάρας. Στη μεσοεπιθετική τριάδα έπαιξαν οι Μάζουρεκ, Ντίας και Μπαρμπόσα και ο Βέργος ήταν ο μοναδικός προωθημένος. 

Για την ομάδα της Λαμίας, ο σχηματισμός που επέλεξε ο Μιχάλης Γρηγορίου ήταν 1-4-2-3-1 με τον Επασί κάτω από τα γκολπόστ και τους Ορτέγκα, Τζανετόπουλο, Αντέτζο και Σκόνδρα στην άμυνα. Οι Τζανδάρης και Μπεχαράνο κάλυψαν τις θέσεις των κεντρικών χαφ, ενώ οι Ρόμανιτς, Τιρόνε και Μπα ήταν στην τριάδα πίσω από τον Αραμπούλι. 

Υπεροχή της Λαμίας

Ο Παναιτωλικός μπήκε με διάθεση στο παιχνίδι και μόλις στο 2ο λεπτό “άγγιξε” το γκολ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα, ο Βέργος έκανε την προσπάθεια και η μπάλα αφού χτύπησε το κάθετο δοκάρι του Επασί βγήκε εκτός γηπέδου. Οι Αγρινιώτες είχαν άλλη μια καλή στιγμή στο 3ο λεπτό με κεφαλιά του Βέργου και στο 8ο λεπτό ήρθε η σειρά της Λαμίας να “απαντήσει” στις ευκαιρίες. Μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπα, η μπάλα αρχικά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια στην πλάτη του Κνετ και βγήκε κόρνερ σε μια απίθανη φάση. 

Μετά από ένα δυναμικό παιχνίδι, ο Παναιτωλικός απείλησε εκ νέου στο 33ο λεπτό με δυνατό σουτ του Ντίας έξω από την περιοχή, αναγκάζοντας τον Επασί σε εντυπωσιακή επέμβαση. 

Στο 37ο λεπτό η Λαμία έφτασε κοντά στο γκολ με διπλή ευκαιρία του Καραμάνου! Μετά από γύρισμα του Σκόνδρα ο επιθετικός της Λαμίας δεν μπόρεσε σε διπλή προσπάθεια να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού, καθώς ο Τσότσαλιτς έδιωξε πάνω στη γραμμή! 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια ευκαιρία στο 43ο λεπτό. Μετά από γέμισμα της άμυνας της Λαμίας, ο Καραμάνος πήρε την κεφαλιά, ο Ρόμανιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ένα δυνατό σουτ απείλησε τους γηπεδούχους. 

Τα… έσπασαν

Με… δοκάρια άρχισε το δεύτερο μέρος στο Αγρίνιο. Ένα για κάθε ομάδα! Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Τζανετόπουλος με προβολή έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Παναιτωλικού στο 53΄, ενώ ένα λεπτό αργότερα η Λαμία “απάντησε” με το δυνατό σουτ του Μάζουρεκ και τη μπάλα να “τραντάζει” το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων! 

Στο 74ο λεπτό, άλλη μια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό και άλλο ένα δοκάρι, το τρίτο των γηπεδούχων στο παιχνίδι! Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαρμπόσα, ο Αζάντι πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Λαμίας, ενώ οι Αγρινιώτες είχαν και ευκαιρία στο 86′ με άστοχη κεφαλιά του Κωνσταντόπουλου. 

Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα ήταν στο 91ο λεπτό και δεν ήταν… δοκάρι! Ο Ρόμανιτς έκανε εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, ωστόσο η άμυνα του Παναιτωλικού έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ μετά το σουτ του ποδοσφαιριστή της Λαμίας. 

Παναιτωλικός – Λαμία 0-0
Σκόρερ: –
Κίτρινες κάρτες: 28′ Τσότσαλιτς – 23′ Μπεχαράνο, 55′ Σκόνδρας, 64′ Τζανδάρης, 81′ Μπιάρνασον
Κόκκινη κάρτα: –

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος
Βοηθοί διαιτητές: Λάζαρος Δημητριάδης, Ανδρέας Μεϊντάνας
4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας

Παναιτωλικός (T. Δέλλας): Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Τσότσαλιτς, Περέιρα (84′ Ντάλσιο), Τσιγγάρας (69′ Αρσούρα), Ταχάρ (84′ Γιάκολις), Ντίας, Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ (77′ Αριγίμπι), Βέργος (69′ Αζάντι)

Λαμία (Μ. Γρηγορίου): Επασί, Ορτέγκα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (68′ Μπιάρνασον), Μπα (33′ Καραμάνος) , Τιρόνε (78′ Πίτι), Ρόμανιτς, Αραμπούλι (78′ Προβυδάκης)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.