Χατζηπιρπιρίδης: «Θα τα δώσουμε όλα για τους τρεις βαθμούς» (vid)

Ο Κώστας Χατζηπιρπιρίδης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA.

Για τους προσωπικούς του στόχους, το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει σε όλες τις θέσεις του ρόστερ μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports ο νεαρός επιθετικός των Κιτρίνων, Κώστας Χατζηπιρπιρίδης.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάθε εκτός έδρας παιχνίδι κρύβει δυσκολίες. Πάμε σε ένα αντίπαλο που έρχεται από θετικά αποτελέσματα. Θα τα δώσουμε όλα, έχουμε και καλή ψυχολογία από τη νίκη στο κύπελλο και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν η νίκη με την Τρίπολη στο κύπελλο Ελλάδος αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας: «Σαφώς. Ήταν μία σημαντική νίκη. Πήραμε τα πάνω μας, βγάλαμε την ποιότητά μας και πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα».

Που αποδίδει το γεγονός πως ο Άρης έμεινε στο μηδέν στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του: «Οφείλεται στην κούραση, είναι λογικό να υπάρχει μετά από σερί παιχνίδια και δύσκολους αγωνιστικούς χώρους. Με την προσπάθεια που γίνεται σε κάθε προπόνηση θα το λύσουμε αυτό το θέμα».

Για το πως βιώνει την πρώτη του χρονιά στην ομάδα του Άρη ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής: «Είναι πολύ ωραία εμπειρία για έναν νέο ποδοσφαιριστή. Είναι ευχάριστο όλο αυτό για εμάς τους νεαρούς παίκτες και πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία και να την αξιοποιήσουμε».

Για τους ατομικούς στόχους του: «Η ατομική βελτίωση και να καθιερωθώ στο ρόστερ του Άρη».

Για τους συλλογικούς: «Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Κυνηγάμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Έχουμε υψηλούς στόχους».

Για τον ανταγωνισμό στη θέση που αγωνίζεται, αυτή του επιθετικού: «Είναι καλό είναι να υπάρχει. Σε πεισμώνει, προσπαθείς να φτάσεις τους υπόλοιπους παίκτες. Μόνο θετικό αποτέλεσμα μπορεί να βγάλει». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.