ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Αξέχαστα γκολ 25 χρόνων! (vid)

Από τον Μαραγκό και τον Κετσπάγια, στον Ντέμη και τον Ολιβάρες, τον Ναλιτζή και τον "Σάλπι", τον Αραμπατζή και τον Καλόν, τον Μουσλίμοβιτς και τον Σκόκο, μέχρι τον Βιλά και τον Μυστακίδη στην Τούμπα έχουμε δει μερικά από το πιο ωραία γκολ όλων των εποχών.

Ανέκαθεν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πρόσφεραν σπουδαίο θέαμα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Όλα τα παιχνίδια τους είχαν πάθος, σασπένς, φαντασία και μερικά από το πιο ωραίο γκολ που έχουμε δει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ποιος να ξεχάσει το φάουλ του Μαραγκού, το φάουλ του Κετσπάγια, το φάουλ του νυν προπονητή του Δικέφαλου του βορρά ή αυτό του Σαλπιγγίδη; Την μοναδική λόμπα του Καλόν ή την ασύλληπτη κεφαλιά του Μυστακίδη; Ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Πέρσι Ολιβάρες, ο Ναλιτζής, ο Λυμπερόπουλος, ο Γιασεμάκης, ο Αραμπατζής, ο Μίετσελ, ο Μουσλίμοβιτς.

Όλοι αυτοί οι υπέροχοι παίκτες έγραψαν μερικές από τις πιο όμορφες σελίδες του βιβλίου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εσείς δεν έχετε παρά να απολαύσετε ένα βίντεο με αξέχαστα γκολ από τις αναμετρήσεις τον δύο Δικέφαλων του ελληνικού ποδοσφαίρου με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.