Ολυμπιακός: Οι Τούρκοι «στέλνουν» τον Χοσεϊνί στον Πειραιά

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κλείσει για το καλοκαίρι τον διεθνή Ιρανό στόπερ Ματζίντ Χοσεϊνί της Τράμπζονσπορ!

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κλείσει για το καλοκαίρι τον διεθνή Ιρανό στόπερ Ματζίντ Χοσεϊνί της Τράμπζονσπορ!

Ο 24χρονος αμυντικός, αγωνίζεται από το 2018 στην τουρκική ομάδα, προερχόμενος από την Εστεγκλάλ, όμως το προσεχές καλοκαίρι μένει ελεύθερος και μπορεί από τώρα να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες.

Ο 13 φορές διεθνής με το Ιράν, ο οποίος αγωνίστηκε στο Μουντιάλ 2018 και στα ματς με Ισπανία και Πορτογαλία, ξεκίνησε τη σεζόν ως αναπληρωματικός στην Τράμπζονσπορ, όμως στα τελευταία τρία ματς είναι βασικός μετά τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου Βίκτορ Ούγκο, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις με Καραγκιουμουρούκ, Γκιοζτεπέ και Αντάλιασπορ. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι παρέμεινε στην ομάδα λόγω της επιμονής του προπονητή Αμπντουλάχ Αβτζί, με τον σύλλογο να ενεργοποιεί σχετική οψιόν στο συμβόλαιό του για τη σεζόν που διανύουμε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Damga, η Τράμπζονσπορ έχει προτείνει στον παίκτη επέκταση συμβολαίου για δύο χρόνια ακόμα, όμως έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό για το καλοκαίρι και θα αποφασίσει σύντομα για το επόμενο βήμα της καριέρας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.