Μαρτίνς: «Αυτά τα ματς κερδίζουν πρωταθλήματα» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα του Novasports για τη σημασία της νίκης επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα του Novasports για τη σημασία της νίκης επί του ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναλυτικά:
Για το σημερινό ματς σε σχέση με την Τούμπα:
«Δύο διαφορετικά ματς, στα ντέρμπι δεν παίζει τόσο ρόλη η ποιότητα αλλά το κατά πόσο οι παίκτες μπορούν να τα δώσουν όλα. Σήμερα ήταν ένα τελείως διαφορετικό ματς, κάναμε καλή δουλειά, είχαμε κατοχή και τελικές, αλλά ο ΠΑΣ είχε καλή δομή και οργάνωση, στο β’ μας δυσκόλεψε, κλείστηκε πολύ, έκλεισε τους διαδρόμους και μας δυσκόλεψε αρκετά. Με επιμονή ήρθε το γκολ, το δικαιούμασταν έστω και στο τέλος. Αυτά τα ματς πρέπει να τα κερδίζεις με επιμονή, σε αυτά τα ματς κερδίζονται τα πρωταθλήματα».
Για τον Χασάν: «Είναι τρεις βαθμοί, μία νίκη, ήταν ο Χασάν που σκόραρε αλλά όποιος και αν ήταν σημασία έχει ότι η ομάδα κερδίζει».
Για το αν ήταν ευκαιρία να δει νέα πρόσωπα: «Δεν είναι τόσο σημαντικό, είναι ξεκάθαρο τι είναι η ομάδα και ξέρουμε τι μπορούν να δώσουν όλοι, δεν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα, είναι εδώ γιατί ξέρουμε τι μπορούν να προσφέρουν. Κάποιες στιγμές κάποιοι παίκτες θα είναι πολύ καλοί και κάποιοι λιγότερο, αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού και με την ανάλυση επιλέγουμε αυτούς που είναι στην καλύτερη κατάσταση».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!