Ατρόμητος – Λαμία 2-1, ανατροπή στο παρά πέντε

Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος βγαίνει κερδισμένος σε ένα ακόμη θρίλερ ανατροπής, γυρνώντας το 0-1 της Λαμίας σε 2-1.

Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος βγαίνει κερδισμένος σε ένα ακόμη θρίλερ ανατροπής, γυρνώντας το 0-1 της Λαμίας σε 2-1. Λυτρωτές για τους γηπεδούχους οι Λάζαρος και Σάλομον που με τα δικά τους γκολ χάρισαν τους 3 πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Κάναντι.

Το πρώτο μέρος ανήκει στη Λαμία

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η ομάδα της Λαμίας έδειξε διαθεση να πιέσει, να πάρει τον έλεγχο και να ψάξει το γκολ. Αυτό πέρα από διάθεση είχε και αποτέλεσμα καθώς κατάφερε πολύ νωρίς, μόλις στο 9ο λεπτό, ο Καραμάνος ήταν ο αποδέκτης της πολύ ωραίας πάσας του Τιρόνε κια με εξαιρετικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του Γρηγορίου. 

Αυτό όπως ήταν λογικό ξύπνησε τους παίκτες του Ατρόμητου, οι οποίοι ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Επασί. 

Μάλιστα στο 20ο λεπτό η Λαμία σε μία εντυπωσιακή της αντεπίθεση άγγιξε το γκολ όμως αρχικά ο Μανδάς βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ με τον Ντέλετιτς, η μπάλα όμως πήρε από την απομάκρυνση πήρε τροχιά προς τα δίχτυα, όμως με αυτοθυσία έκανε το τάκλιν o Σάλομον ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν η κορυφαία φάση του αγώνα. 

Ο Ατρόμητος όσο πέρναγε ο χρόνος έφερνε το παιχνίδι στα μέτρα του και στο 38ο λεπτό κατάφερε να κερδίσει το πέναλτι ύστερα από πολύ ωραία προσπάθεια του Ραμπέγιο και το μαρκάρισμα του Προβυδάκη. 
Την ευθύνη της εκτέλεσης ανέλαβε ο Χριστοδουλόπουλος ο οποίος έγραψε το 1-1. 

Η πίεση, η πίστη και ο Σάλομον

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος μπήκε με ένταση, ήθελε να το γκολ της ανατροπής, πίεζε συνεχώς χωρίς όμως να προβληματίζει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 
Η Λαμία διαχειριζόταν το παιχνίδι όπως ήθελε, με λίγο χώρο στον αντίπαλο ψάχνοντας την αντεπίθεση. 
Ούτε η μία, ούτε η άλλη ομάδα κατάφεραν να φτιάξουν τη μεγάλη ευκαιρία που θα τους έφερνε κοντά στο χρυσό γκολ της νίκης.  
Ο Αρτρόμητος στο 80′ με τον Μανούσο έφτιαξε μία πολύ καλή στιγμή καθώς από γύρισμα του Χαρίση, ο φορ των γηπεδούζων έκανε την προβολή με το… γόνατο, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Επασί.
Όλα αυτά μέχρι το 85ο λεπτό όπου με τρομερή ατομική προσπάθεια του Πάτρικ Σάλομον ο οποίος πέρασε από τρεις παίκτες της Λαμίας και με εντυπωσιακό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Επασί που δεν μπορούσε να κάνει κάτι “γράφοντας” το 2-1.

Οι 11 που έχει επιλέξει ο Κάναντι για τον αγώνα κόντρα στη Λαμία είναι οι: Μανδάς, Γκαλβάο, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Σάλομον, Γκάλο, Ενσικουλού, Ραμπέγιο, Αγκάγεφ και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Από την πλευρά το ο Μιχάλης Γρηγορίου επέλεξε τους: Επασσί, Τζανετόπουλο, Αντέγιο, Μαρτίνες, Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τιρόνε, Ρόμανιτς, Ντέλετις και Καραμανος.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κύριος Φωτιάς, με βοηθούς τους Σπυρόπουλο και Σινιοράκη, 4ος ο Βρέσκας, στο VAR ο Ευαγγέου και AVAR o Απτόσογλου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.