Βαλμπουενά: “Και του χρόνου στον Ολυμπιακό” (vid)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε στο novasports.gr για την ασίστ στον Ελ Αραμπί, τη διάθεση του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά και το ντέρμπι στην Τούμπα!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά από τη στιγμή που επέστρεψε στη δράση μετά τον τραυματισμό του, απασχολεί την “ερυθρόλευκη” επικαιρότητα με θετικό τρόπο. Αρχικά με τις δύο ασίστ και το γκολ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και φυσικά με την ασίστ που έδωσε στον Ελ Αραμπί… παραπατώντας στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ηταν μια σπάνια στιγμή που ο Ματιέ Βαλμπουενά περιέγραψε στο novasports.gr και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Μια από τις πιο δύσκολες ασίστ της καριέρας μου. Ήταν δύσκολο να παραμείνω όρθιος, γιατί είδα την τελευταία στιγμή τον Γιουσέφ”.

Θυμηθείτε την επική ασίστ του Γάλλου!

Ολυμπιακός: Η… μαγική πάσα του Βαλμπουενά (vid)

“Το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει με το μέγεθος ή την ηλικία”.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στο novasports.gr πως ο Βαλμπουενά αποδίδει σ’ αυτό το επίπεδο λόγω τους πάθους του. Ο ίδιος συμφώνησε και στάθηκε στην αγάπη του για το ποδόσφαιρο, ενώ στηλίτευσε όσους ξεγράφουν έναν ποδοσφαιριστή όταν φτάνει τα 33-34 χρόνια. Ο Βαλμπουενά είπε στη συνέντευξη του στο novasports.gr πως αγαπάει πολύ τον Ολυμπιακό και θέλει να βοηθήσει είτε με την εμπειρία του, είτε με την ποιότητα του, αλλά και σαν παράδειγμα στα νεότερα παιδιά του συλλόγου. Χαρακτηριστικά είπε: “Το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει με το μέγεθος ή την ηλικία”.

“Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό!”

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση παραμονής του στον σύλλογο για τρίτη σεζόν, ο Βαλμπουενά άνοιξε τα χαρτιά του λέγοντας μεταξύ άλλων: “Νιώθω πολύ καλά και θέλω να συνεχίσω την περιπέτεια μου στον Ολυμπιακό. Δεν είμαι ο μόνος που αποφασίζω…”.  

“Να δείξουμε εξυπνάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ!”

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (13/01, 19.30, NS1HD) για την 6η αγωνιστική της Super League είναι ένα ορόσημο για τον Ολυμπιακό στο δρόμο για το 46ο πρωτάθλημα. Ο 37χρονος Γάλλος είπε πως είναι μια ευκαιρία απόδειξης πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. Σε ό,τι αφορά την τακτική θα χρειαστεί εξυπνάδα για τη νίκη!

Τα παραπάνω αποτελούν ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε ολόκληρη στο VIDEO!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.