Μπόλονι: “Είμαστε… ντροπαλοί, πρέπει να μεγαλώσουμε” (vid)

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και τον Νίκο Τζουάννη για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΛ με 2-0 στο «Απόστολος Νικολαϊδης». 

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και τον Νίκο Τζουάννη για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΛ με 2-0 στο «Απόστολος Νικολαϊδης». 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού:

«Ο Φιλίπ είναι ένας νέος διεθνής Ρουμάνος, τον γνωρίζω καλά. Είναι μια ομάδα ο ΠΑΟ που δεν έχει ακόμα εμπιστοσύνη στην ποιότητά του. Νομίζω ότι έχουμε τεχνική υπεροχή, έχουμε όμως δυσκολία να το βγάλουμε στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος για τις δύο νίκες, βλέπουμε όχι μια μεγάλη, αλλά μια σχετική βελτίωση υπάρχει. Οι παίκτες που δεν έπαιξαν ως τώρα, περνούν τις εξετάσεις τους, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα οι φίλαθλοί μας να χάσουν τον ενθουσιασμό τους όταν αναφέρομαι στους νεαρούς παίκτες. Πέρασαν τις εξετάσεις, αλλά με βαθμό που μπορεί να βελτιωθεί

Παίζουμε με φόβο γιατί χάσαμε ευκαιρίες, μπορώ να σκεφτώ και τι συμβαίνει στα αποδυτήρια των αντιπάλων. Παίρνουν περισσότερο ρίσκο, πιέζουν περισσότερο όταν είναι πίσω στο σκορ με 1-0, αλλά εμείς στο φυσικό και πνευματικό κομμάτι δεν είμαστε τόσο ισχυροί. 

Στο τεχνικό κομμάτι, που περιμένουμε λύσεις θα έλεγα ότι… κουτσαίνει. Είμαστε λίγο ντροπαλοί, πρέπει να μάθουμε να μεγαλώνουμε.

Υπάρχει βελτίωση και εγώ κοιτάζω το ποτήρι μισογεμάτο, δεν δεχθήκαμε γκολ στα τρία τελευταία ματς. Παίξαμε με επτά απουσίες, παίξαμε με παίκτες που δεν είναι σε θέση να παίξουν σε υψηλό επίπεδο ακόμα. Μπορούμε να τους βελτιώσουμε. Ο Μπουζούκης, ο Καμπετσής, ο Ιωάννιδης, ο Εμμανουηλίδης, ο Σερπέζης είναι νέα παιδιά που φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού που για την ηλικία τους είναι βαριά

Τα χρόνια δεν είναι σημαντικά. Μπορούμε να χάσουμε το μυαλό μας και να ανέβουμε στα ουράνια και αν πέσεις από τα ψηλά η πτώση είναι τραγική. Με την υπάρχουσα διοίκηση βρισκόμαστε με τα πόδια στη γη, είμαστε ρεαλιστές. Προχωράμε με μικρά βήματα. Να προχωράς με μέγαλα βήματα είναι δαπανηρό. Πρέπει να τα καταλάβει ο κόσμος και να τα σεβαστεί. Για τον τελικό του Γουέμπλεϊ, λυπάμαι πολύ για τον Πούσκας που είχε πει ότι αν κερδίσουμε τον τελικό στο τριφύλλι θα προσθέσουμε ένα ακόμα φύλλο, θα γίνει τετράφυλλο».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.