ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για τον Κροβίνοβιτς

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον "Δικέφαλο" ο 25χρονος Κροάτης χαφ της Μπενφίκα που αγωνίζεται ως δανεικός στην Γουέστ Μπρομ

Μετά την απόκτηση του Μάικλ Κρέμτσικ για τη θέση του επιθετικού, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν στρέψει την προσοχή του στην περίπτωση του χαφ. 

Ο Φίλιπ Κροβίνοβιτς είναι μεν ο εκλεκτός για την ενίσχυση στον άξονα αλλά η περίπτωσή του συγκεντρώνει ιδιαιτερότητες. Ο 25χρονος Κροάτης, που αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπενφίκα στην Γουέστ Μπρομ, συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας από την Championship στην Premier League αλλά φέτος, σε έντεκα αγώνες στους οποίους μπήκε στα ματς ερχόμενος από τον πάγκο, δεν απέδωσε τ’ αναμενόμενα και ειδικά μετά τη διαδοχή του Σλάβεν Μπίλιτς από τον Σαμ Άλαρνταις ο χρόνος συμμετοχής που έχει πάρει είναι μηδαμινός. 

Όπως ήταν εύλογο, κατόπιν και της σχετικής απογοήτευσης του ίδιου του ποδοσφαιριστή, η συζήτηση για το μέλλον του εκτός Γουέστ Μπρομ άνοιξε. Στο άκουσμα αυτής της προοπτικής πάντως προέκυψαν αντιδράσεις από τους φίλους της βρετανικής ομάδας που πιστεύουν στην αξία και στη δυνατότητα προσφοράς του κι εξεδήλωσαν την επιθυμία τους για την παραμονή του στην ομάδα του. 

Πάντως η συγκεκριμένη θεωρία που απέκτησε υπόσταση από το σχετικό δημοσίευμα της πορτογαλικής “Record” στις 2 Ιανουρίου κι ενισχύεται ακόμη περισσότερο σήμερα με νέα δημοσιεύματα από το Μπέρμιγχαμ, αναφέρει πως ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας σκοπεύει να δώσει ευκαιρία και στον Πορτογάλο αλλά και σε άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν τεθεί στο περιθώριο στο πλαίσιο των επερχόμενων αγώνων για το Κύπελλο Αγγλίας αυτό το Σαββατοκύριακο.  

Στο συγκεκριμένο θεσμό ειδικά ο Κροβίνοβιτς είχε πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις πέρσι κόντρα στις Γουέστ Χαμ, Νιούκαστλ και μένει να φανεί αν η εκπεφρασμένη πρόθεση του Σαμ Άλαρνταϊς συμπεριλαμβάνει και τον 25χρονο Κροάτη


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.