Καρέρα: “Κρύβει παγίδες το ματς με Βόλο” (vid)

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για το ντέρμπι που προηγήθηκε, την ευκαιρία του Τάνκοβιτς, τον αγώνα με το Βόλο, αλλά και στη δουλειά και στη βελτίωση! 

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για το ντέρμπι που προηγήθηκε, την ευκαιρία του Τάνκοβιτς, τον αγώνα με το Βόλο, αλλά και στη δουλειά και στη βελτίωση! 

Ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στο Novasports.gr αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό: “Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο και πρέπει να το δουλέψουμε. Είναι σημαντική η αντίδραση που είχαμε, δείξαμε χαρακτήρα”. 

Όσο για τη δυνατότητα που έχει πλέον να δουλεύει περισσότερο μέσα στη βδομάδα ο Ιταλός τεχνικός μετά τα διαδοχικά παιχνίδια που είχε όλο το προηγούμενο διάστημα θα πει: “Δεν ήταν εύκολη όλη αυτή η διαδικασία, αλλά μάθαμε απ’ αυτή την εμπειρία. Μάθαμε τα λάθη μας και έχουμε το δρόμο να βελτιώσουμε τα λάθη μας”.

Ο Μάσιμο Καρέρα αναφέρθηκε και στην ευκαιρία του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, λέγοντας πως στάθηκε άτυχος στο τελείωμα της φάσης, ενώ για τον αγώνα με το Βόλο τόνισε: “Είναι μια καλή ομάδα. Θα χαρακτήριζα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι. Είναι μια παγίδα και θα πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι στο γήπεδο”. 

Δείτε τις δηλώσεις του Μάσιμο Καρέρα στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου:

Καρέρα: Κρύβει παγίδες το ματς με Βόλο (vid)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.