Ζίβκοβιτς «Η αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ το μυστικό της προσαρμογής μου» (vid)

Το ματς με τον Άρη, η διαφορετική προπονητική πραγματικότητα, η ιδεατή προσαρμογή και το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο εκ των κορυφαίων της μέχρι τώρα πορείας του ΠΑΟΚ στη σεζόν, Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr και τον Κωστή Μπότσαρη για το τί συνέβη προ εβδομάδας, τα νέα δεδομένα στον «Δικέφαλο», την ιδεατή προσαρμογή του και το ματς με τον Παναθηναϊκό. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 24χρονου Σέρβου, ακραίου μεσοεπιθετικού ξεκινώντας από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Είμαι και νιώθω καλά».

– Ήταν μια ιδιαίτερη εβδομάδα, μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, σ’ ένα ματς με αρκετή-ές ένταση-εις, πώς τη βίωσες;

«Ναι φυσικά και δεν ήταν μια καλή κατάσταση για μας, για την ομάδα αλλά οκ … αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτό είναι το παιχνίδι. Σαφώς και θέλαμε να νικήσουμε τον Άρη αλλά τώρα μπροστά μας έχουμε έναν άλλον αγώνα τον οποίο αδιαμφισβήτητα και θέλουμε να επικρατήσουμε. Και θα κάνουμε τα πάντα, θα δώσουμε το 101% των δυνατοτήτων μας για να το καταφέρουμε».

– Αναλύοντας το τελευταίο ματς, με σαφώς πιο ώριμη σκέψη, τί δεν πήγε καλά για σας;

«Ναι … Οκ πιθανόν να απωλέσαμε αρκετές δεύτερες μπάλες, κάτι που σημαίνει πως οφείλουμε να είμαστε πιο επιθετικοί. Νομίζω ότι κάποιες λεπτομέρειες σαν κι αυτές μας στοίχισαν τη νίκη. Δε μιλάω για τον διαιτητή αλλά μόνον για μας».

– Είναι η πρώτη εβδομάδα που δεν έχετε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, κάτι που σας έδωσε περισσότερο χρόνο για να δουλέψετε. Ποιές είναι οι διαφορές που έχει επιφέρει στην προπονητική σας καθημερινότητα;

«Σίγουρα, έχουμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε κι αυτό ήταν κάτι που αναμφίβολα χρειαζόμασταν για ένα σημαντικό αγώνα σαν τον αυριανό αλλά προερχόμαστε από ήττα. Κι αυτό μας υποχρεώνει – ακόμη περισσότερο – όλους, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να επιστρέψουμε στις νίκες».

– Η προσαρμογή σου αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη για την ομάδα. Πού το αποδίδεις;

«Ναι, όντως ήταν καλά. Είμαι πολύ καλά εδώ, είμαι χαρούμενος. Αν αναζητούμε περαιτέρω εξήγηση θα σας πω πως έχω υπάρξει ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν και γνώριζα για τον ΠΑΟΚ. Όπως αγαπώ την Παρτιζάν έτσι αγάπησα κι αγαπώ κι αυτόν εδώ το σύλλογο και το συναίσθημα αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη γρήγορη προσαρμογή μου στην ομάδα και στην απόδοσή μου».

– Τί παιχνίδι περιμένεις αύριο;

«Περιμένουμε να δούμε δύο επθετικές ομάδες, με ανάλογη διάθεση στο παιχνίδι τους, περιμένουμε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι κι επαναλαμβάνω πως θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

– Έχεις άποψη για τον Παναθηναϊκό;

«Ναι, αλλά την κρατάμε για μας (σ.σ. χαμόγελα)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.