Μαρτίνς για ΟΑΚΑ: “Καλύτερα στη… Λαμία”

Διαβάστε τι ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς στους συνεργάτες του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μέσα σε λίγα 24ωρα κλήθηκαν ν’ αγωνιστούν σε δύο ιδιόμορφους αγωνιστικούς χώρους. Την περασμένη Κυριακή έπαιξαν στο “Αθανάσιος Διάκος” της Λαμίας, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα για τη 12η αγωνιστική της Super League. Οι καιρικές συνθήκες δεν έκαναν το χατήρι στις δύο ομάδες και ο αγωνιστικός χώρος ήταν ιδιαίτερα βαρύς, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης. Οι Πειραιώτες βέβαια “χόρεψαν” στο χορτάρι και επικράτησαν 6-0 της ουραγού Λαμίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Οι καλύτερες στιγμές του ντέρμπι με την ΑΕΚ

Στο χθεσινό ματς της πρώτης αγωνιστικής η ΑΕΚ υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό και ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν εφάμιλλος του επιπέδου της συνάντησης. Απ’ το ξεκίνημα φάνηκαν οι δυναμίες του χλοοτάπητα και όσο η ώρα περνούσε οι παίκτες χρέωναν αρκετά αβίαστα λάθη στην κατάσταση του τερέν. Ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε “πίστα πατινάζ” το ΟΑΚΑ στον τηλεοπτικό αέρα των καναλιών Novasports.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του novasports.gr, σε κατ΄ιδίαν συνομιλίες μετά το τέλος του ματς, ο Πορτογάλος τεχνικός έλεγε πως η κατάσταση του γηπέδου της Λαμίας ήταν ανώτερη απ΄του ΟΑΚΑ. Στη Λαμία το τερέν είχε δεχτεί μπόλικη βροχή, παρ’ όλα αυτά είχε καταφέρει να απορροφήσει μεγάλη ποσότητα υδάτων. Στο ΟΑΚΑ ο Πέδρο Μαρτίνς ένιωθε πως δεν υπήρχε δικαιολογία για την εικόνα του αγωνιστικού χώρου, οδηγώντας σε αναπάντεχα λάθη τους 22 ποδοσφαιριστές. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Μαρτίνς για το κακό θέαμα στο ΟΑΚΑ

Το ευτύχημα για τον Μαρτίνς είναι πως κανένας από τους ποδοσφαιριστές του δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό, παρά το βεβαρημένο αγωνιστικό τερέν και πλέον μετά την αποσυπίεση της Πέμπτης, ξεκινάει η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Φάληρο (20/12, 15.00, NS1HD).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.