Ραφίνια: “Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάτι καλύτερο” (vid)

Ο Ραφίνια στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, υποστήριξε τους λυπεί η ισοπαλία με την ΑΕΚ, αποθέωσε τον Βρουσάι, ενώ μίλησε και για την Μπουντεσλίγκα, που από τη νέα σεζόν θα παίζει στα κανάλια Novasports.

Ο Ραφίνια στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, υποστήριξε τους λυπεί η ισοπαλία με την ΑΕΚ, αποθέωσε τον Βρουσάι, ενώ μίλησε και για την Μπουντεσλίγκα, που από τη νέα σεζόν θα παίζει στα κανάλια Novasports.

“Από τη στιγμή που ήρθαμε ξέραμε πως θα ήταν το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάτι καλύτερο. Μας λυπεί που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ήταν ένα κακό παιχνίδι από πλευράς ποιότητας λόγω αγωνιστικού χώρου και με βάση αυτό είναι καλός ο βαθμός της ισοπαλίας”, σχολίασε αρχικά ο Βραζιλιάνος.

Για το γεγονός πως ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε τον αγωνιστικό χώρο ως πίστα πατινάζ: Συμφωνώ με τον προπονητή. Μοιάζει με πίστα πατινάζ. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να προσαρμοστεί και να αποδώσει σωστά σε αυτό το γήπεδο. Πρέπει όμως να το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά”.

“Ο Ολυμπιακός πάντα δείχνει την όρεξη να διεκδικήσει τη νίκη. Ποτέ δεν έχουμε δείξει το αντίθετο. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Σήμερα τα πράγματα δεν ήταν όπως θέλουμε για τον Ολυμπιακό. Έτσι θα συνεχίσουμε δουλεύοντας”.

Για τον Βρουσάι: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την απόδοση και το γκολ που πέτυχε. Δεν μιλάει καθόλου, αλλά μόνο δουλεύει. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι”.

Για τη Μπουντεσλίγκα και το γεγονός πως η Nova απέκτησε τα δικαιώματα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια: “Αγαπώ πολύ τη Μπουντεσλίγκα και είχα την τύχη να θριαμβεύσω εκεί. Θα το αγαπώ και θα το παρακολουθώ πάντα αυτό το πρωτάθλημα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.