Ολιβέιρα: “Ότι συμβαίνει στ’ αποδυτήρια, μένει εκεί” (vid)

Μετά τη νίκη-θρίλερ της ΑΕΚ στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, υπήρξε ένταση στα αποδυτήρια της Ένωσης, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να μιλά για το συμβάν.

Μετά τη νίκη-θρίλερ της ΑΕΚ στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, υπήρξε ένταση στα αποδυτήρια της Ένωσης, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να μιλά για το συμβάν, αλλά και το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης που παραχώρησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον αγώνα που προηγήθηκε με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τονίζοντας: “Δεν είναι σημαντικό πλέον να σκεφτόμαστε το ματς που προηγήθηκε. Έχουμε ένα σημαντικό ματς μπροστά μας και θέλουμε να το κερδίσουμε”.

Δείτε όσα δήλωσε στο πρώτο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος αναφέρεται στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όσο για το κλίμα που επικρατεί μετά την ένταση που επικράτησε στο ματς με τον Απόλλωνα ο Ολιβέιρα ανέφερε: “Ότι συμβαίνει στα αποδυτήρια πρέπει να μένει εκεί. Ακόμα και αν υπάρχουν προβλήματα αυτά λύνονται μέσα στα αποδυτήρια. Συμβαίνει παντού. Ανήκει στο παρελθόν. Λέγοντας όλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι συνέβη κάτι, αλλά ακόμα και αν συνέβαινε θα πρέπει να μένει στα αποδυτήρια, όπως σ’ όλες τις ομάδες του κόσμου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.