Μασούρας: “Η σύγκριση με τον Φουστέρ με δυναμώνει” (vid)

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και την αυτοθυσία που έδειξε στο πρόσφατο ματς με τον Βόλο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο την ΑΕΚ (16/12, 19.30, NS1HD) στην εξ αναβολής πρώτη αγωνιστική της Super League και με πιθανή νίκη, θα αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα στην κούρσα του πρωταθλήματος. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη 6-0 επί της Λαμίας, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα των παικτών του, ενώ στις σημερινές δηλώσεις ανέφερε πως ο Ολυμπιακός είναι απόλυτα έτοιμος για το ντέρμπι. Ο Γιώργος Μασούρας είναι ένας απ’ τους ποδοσφαιριστές που διεκδικούν φανέλα βασικού στο ντέρμπι. Ο Έλληνας μέσος μίλησε στο novasports.gr για τη βαρύτητα του ματς με την “Ένωση”. Παράλληλα αναφέρθηκε στη σύγκριση με τον Νταβίντ Φουστέρ, μετά την αυτοθυσία που έδειξε για να σκοράρει για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Ο Μασούρας είπε:

Για τη διάθεση του Ολυμπιακού να κυνηγάει το γκολ μέχρι τέλους απέναντι στη Λαμία

“Είναι πολύ σημαντικό για τη νοοτροπία της ομάδας που έχουμε με τον κύριο Μαρτίνς. Παλεύουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Με τη Λαμία είχαμε πολλές αλλαγές, πολλούς νέους παίκτες που μπήκαν και πήραν την ευκαιρία και νομίζω τα πήγαν και πολύ καλά. Αυτό είναι που κρατάμε από αυτή την αναμέτρηση”.

Για τους πανηγυρισμούς στα γκολ Σουντανί και Κάιπερς

“Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και καλές και κακές στιγμές, αυτό το καταλαβαίνουμε όλοι. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ, όλοι το ίδιο κάνουμε. Είμαστε χαρούμενοι για τα παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, που έπαιξαν με τη Λαμία και τα πήγαν πολύ καλά”.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

“Όπως κάθε ντέρμπι θέλουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε την πορεία μας προς τον στόχο μας το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι ένας από τους διεκδικητές και νομίζω ότι αν παίξουμε έξυπνα κι αν κάνουμε ότι και σε παλαιότερα ντέρμπι μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα πάρουμε τους τρεις πόντους. Είναι μια καλή ομάδα αλλά έχει και τις αδυναμίες της κι εκεί θα εστιάσουμε. Εμείς θα πάμε όπως πάτα για τη νίκη”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Μαρτίνς για ΑΕΚ, ρόστερ και Εuropa League

Για το γκολ που σημείωσε με τον Βόλο, την αυτοθυσία και τη σύγκριση με τον Νταβίντ Φουστέρ

Όταν γίνονται συγκρίσεις με παίκτες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ομάδα, είναι πολύ σημαντικό. Μου δίνει δύναμη να συνεχί σω με την ίδια θέληση και τον ίδιο ζήλο να δείχνω πόσο πολύ θέλω να παίζω γι’ αυτή την ομάδα”.

Για την κλήρωση με Αϊντχόφεν

“Όλες οι κληρώσεις είναι απλά κληρώσεις. Πέρυσι κληρωθήκαμε με την Άρσεναλ, μια δύσκολη κλήρωση και τελικά περάσαμε. Τώρα πρέπει να δούμε το μέγεθος του αντιπάλου, να διαβάσουμε την αντίπαλο και τις αδυναμίες της και να εστιάσουμε εκεί. Νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε και να προκριθούμε”.

ΔΕΙΤΕ ολόκληρη τη συνέντευξη του Μασούρα στο video!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.