Διούδης: “Είμαστε Παναθηναϊκός, πρέπει να πρωταγωνιστούμε” (vid)

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε στην “Ώρα των Πρωταθλητών” και αναφέρθηκε στη νίκη επί του ΠΑΣ, την προσωπική του απόδοση αλλά και την Εθνική. 

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε στην “Ώρα των Πρωταθλητών” και αναφέρθηκε στη νίκη επί του ΠΑΣ, την προσωπική του απόδοση αλλά και την Εθνική. 

Αναλυτικά:  

Πόσο εύκολο είναι σε ματς με τον ΠΑΣ να χρειαστούν τόσες σημαντικές επεμβάσεις από εσένα; 

Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να βοηθάω την ομάδα μου. Ο καθένας στον αγωνιστικό χώρο έχει κάποιο ρόλο και όλοι προσπαθούμε να βοηθάμε για να πάρουμε βαθμούς. Περίμενα τον ΠΑΣ αρκετά ανταγωνιστικό γιατί έχουμε δει ότι έχει ταυτότητα ως ομάδα που είναι αρκετά δεμένη με αρκετό πρέσινγκ και προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Θέλαμε να δείξουμε σοβαρό πρόσωπο. Μετά τη νίκη με την ΑΕΚ θέλαμε να έχουμε  συνέχεια. Ήταν πολύ σημαντικό το σημερινό ματς. Δεν είχαμε καλό πρόσωπο στο Α ημίχρονο όμως στο δεύτερο ανεβάσαμε την απόδοσή μας. 

Φάση κλειδί αυτή στην αρχή του αγώνα;  

Σίγουρα αν δεχτείς γκολ στο πρώτο λεπτό γίνονται πολύ δύσκολα τα πράγματα. Θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν κάτι που δεν το έχουμε κάνει σε πολλά ματς. Το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας και θέλουμε να το αλλάξουμε. Ευχάριστο γεγονός πως δεν δεχτήκαμε γκολ και πήραμε τη νίκη.  

Για την απόκρουση στην κεφαλιά του Κάργα. 

Ήταν καλή επέμβαση αλλά θα μας κάνει παρατήρηση ο προπονητής μας γιατί χάσαμε τον παίκτη που ήταν μόνος του στο κέντρο της άμυνας μας πράγμα που δεν γίνεται να συμβαίνει. 

Με τις τρεις συνεχόμενες νίκες διώξατε και την μιζέρια.  

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να είναι Παναθηναϊκός. Όλοι ξέρουμε που παίζουμε και είναι λογικό να υπάρχει γκρίνια όταν δεν έρχονται νίκες. Πρέπει να πρωταγωνιστούμε γιατί είμαστε στον Παναθηναϊκό, και να βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία. Είμαστε στο σωστό δρόμο και με τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις μας. Θα πάρω ως σημείο αναφοράς το ματς με τον Ολυμπιακό. Αξίζαμε κάτι παραπάνω. Από εκείνο το ματς και μετά πιστέψαμε στους εαυτούς μας.  

Τη μια μέρα κακός παίκτης την άλλη καλός πως το εξηγείς; 

Δεν μπορώ να το δεχτώ γιατί συμβαίνει στην Ελλάδα και το δεχόμαστε τόσο απλά. Ούτε ένας μέτριος γίνεται παιχταράς με μια εμφάνιση ούτε ένας καλός γίνεται κακός με 2-3 κακές. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών, γίνονται λάθη. Κανείς δεν θέλει να χάνει. Ο κόσμος πρέπει να αρχίσει να αντιλαμβάνεται περισσότερο το ποδόσφαιρο, και να βλέπει περισσότερα απ το αποτέλεσμα, να βλέπει την προσπάθεια. Φαίνεται πόσο δουλεμένη είναι μια ομάδα. Να αποκτήσουμε ποδοσφαιρική παιδεία. Δεν τα ξέρουμε όλα και να μην κάνουμε ότι τα ξέρουμε όλα. Ούτε εμείς οι παίκτες δεν τα ξέρουμε. Οι προπονητές έχουν σπουδάσει. Το ποδόσφαιρο είναι πολυσύνθετο άθλημα δεν είναι απλό. Όλοι μας να είμαστε πιο σταθεροί στις απόψεις μας.  

Σίγουρα θα υπάρχει γκρίνια όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα. Είμαστε λαός που αγαπάει το ποδόσφαιρο και το βλέπουν και οι ξένοι. Πως ο κόσμος είναι παθιασμένος. Αυτό πρέπει να έχει ένα όριο και κάθε ένας πρέπει να αντιλαμβάνεται το ρόλο του. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα και πρέπει να το βλέπουμε σαν διασκέδαση.  

Έπαιξε ρόλο η επιστροφή στη λεωφόρο;  

Η λεωφόρος ξέρουμε τι ιστορία έχει και μόνο η αύρα καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζεσαι εκεί. Είναι σημαντική και για τον κόσμο γιατί είναι το σπίτι της ομάδας.  

Προλαβαίνει να κάνει κάτι καλό ο Παναθηναϊκός;  

Ναι γιατί έχουμε ένα γύρο μπροστά μας. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε να παίρνουμε το καλύτερο από κάθε ματς. Έτσι θα πετύχουμε όμορφα πράγματα.  

Ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.  

Είμαστε έτοιμοι. Ζούμε γι αυτά τα ματς θέλουμε ν΄αγωνιζόμαστε σε μεγάλα παιχνίδια. Έχουμε καλή ψυχολογία. Όταν ανοίγει η όρεξη θέλουμε περισσότερα πράγματα.  

2022 Κατάρ;  

Υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν έχουν ζήσει μεγάλες διοργανώσεις. Έχουμε δύσκολο έργο έχουμε καλή εικόνα και πιστεύω θα τα καταφέρουμε.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.