Κώτσιος: “Η ομάδα έχει άγχος, τα πόδια είναι βαριά” (vid)

Ο Ηλίας Κώτσιος μίλησε για την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η Λαμία και το άγχος που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Ο Ηλίας Κώτσιος μίλησε για την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η Λαμία και το άγχος που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ ανέφερε στον Ευγένη Δαδαλιάρα: 
“Εδώ που έχουμε φτάσει, σε κάθε παιχνίδι πάμε για να διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς. Και σήμερα για αυτό ήρθαμε σε αυτό το γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε αρκετό χώρο στον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν μας δημιούργησε πολλές ευκαιρίες να και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Δυστυχώς σε αυτή την ομάδα κάτι συμβαίνει, με την πρώτη ευκαιρία που μας δημιουργούν τρώμε γκολ και κάπου εκεί λίγο χάνουμε την συγκέντρωση μας. 

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα, σταθήκαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε μια ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι, όμως ήρθε το πέναλτι και δίκαια χάσαμε το παιχνίδι. 

Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει πάρα πολύ άγχος και αυτό φαίνεται, άλλοι παίκτες είναι στην προπόνηση. Δυστυχώς τα πόδια είναι βαριά και η βαθμολογική μας θέση μας οδηγεί πολλές φορες στο να μην κρατάμε τη  μπάλα όπως πρέπει και να την διώχνουμε, όμως η προσπάθεια των παιδιών γίνεται. Σίγουρα δεν έχουμε και την τύχη με το μέρος μας, αφού με την πρώτη ευκαιρία που κάνει ο αντίπαλος δεχόμαστε γκολ. Μετά ειναι δύσκολο για τα παιδιά να σηκώσουν την ψυχολογία τους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.