Ατρόμητος-Άρης 2-2: Παλικ-Αρη και με δέκα παίκτες!

Ο Άρης αν και αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 35ο λεπτό και βρέθηκε 2-0 πίσω στο σκορ, πάλεψε και πήρε βαθμό εκτός έδρας κόντρα στον Ατρόμητο!  

Ο Ατρόμητος βρέθηκε να προηγείται με 2-0 ενώ ο Άρης αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ροζ, όμως η ομάδα του Άκη Μάντζιου, έδειξε ψυχή, διάθεση και πήρε σημαντικό βαθμό δεδομένου πως έπαιζε με δέκα παίκτες!  

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ 

Ο Άρης ξεκίνησε με 4-2-3-1 με  Σιαμπάνης στο τέρμα αριστερά Γκανέα, δεξιά Σούντγκρεν, Δεληζήσης Ροζ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Ματίγια Σάσα αμυντικά χαφ, αριστερά ο Γκάμα δεξιά ο Γκαρσία, Μπερτόλιο στο κέντρο και στην επίθεση ο Μάνος 

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με 3-4-3 Γιαννιώτης, αριστερά ο Γκαλβάο, δεξιά ο Γούτας, κέντρο ο Ρισβάνης. Αριστερά Τομάσεβιτς, δεξιά Γκάλο, Χαρίσης και Νάτσος στο κέντρο. Μουνίθ αριστερά στην επίθεση, Ενσικουλού δεξιά και κορυφή ο Μανούσος 

ΚΑΚΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Το πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Άρη θα ξεχαστεί γρήγορα. Οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση και όρεξη ν΄απειλήσουν, όμως τόσο ο Άκης Μάντζιος, όσο και ο Νταμίρ Κάναντι, είχαν παρατάξει εξαιρετικά τις ομάδες τους αμυντικά. Κάθε προσπάθεια ανακόπτονταν από τους αμυντικούς που έπειτα προσπαθούσαν να βγάλουν τη μπάλα μπροστά ώστε η ομάδα τους να δημιουργήσει απειλή. Ο Ατρομητος πίεζε ψηλά, δεν επέτρεπε στον Άρη να κάνει το καλό του επιθετικό παιχνίδι, ενώ αντίστοιχα, οι θεσσαλονικείς, έχαψναν αλλά δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Γιαννιώτη. 

Η πρώτη επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ για τον Ατρόμητο, ήρθε στο δέκατο λεπτό. Ο Μουνίθ εκτέλεσε το φάουλ, ο Γκαλβάο πήρε μια αδύναμη κεφαλιά που δεν προβλημάτισε τον Σιαμπάνη. 

Η πρώτη επίσκεψη του Άρη στο τέρμα της ομάδας του Περιστερίου, ήρθε στο 23. Ο Μπερτόλιο βρήκε χώρο έξω από τη μεγάλη περιοχή και δοκίμασε το πόδι του, όμως είδε τη μπάλα να καταλήγει άουτ.  

Όλα έδειχναν πως το πρώτο ημίχρονο θα τελείωνε ισόπαλο χωρίς σκορ.  

Στο 35 όμως, τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά δύσκολα για τον Άρη. 

Όλα ξεκίνησαν από την σπουδαία κούρσα από τ΄αριστέρα του Ενσικουλού, που άνοιξε δεξιά τη μπάλα στον Μουνίθ. Αυτός βρήκε χώρο έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ροζ, ο οποίος είχε ήδη αντικρίσει την κίτρινη κάρτα. Ο διαιτητής, αμέσως έδειξε τη λευκή βούλα αλλά και την κίτρινη κάρτα για δεύτερη φορά στον παίκτη του Άρη.Κόκκινη για τον Ροζ και ευκαιρία για τον Ατρόμητο να προηγηθεί.  

Ο Μάνούσος στο 37, ήταν εύστοχος για να κάνει το 1-0 με το πέμπτο φετινό του γκολ. O ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, μετά το γκολ, ξέσπασε σε κλάματα, καθώς το αφιέρωσε στην μητέρα του που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.  

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήθελε να μπει με στόχο να πετύχει δεύτερο γκολ για να διώξει πλήρως το άγχος και να πλησιάσει πιο κοντά στο τρίποντο! Στο 51, ο Γκάλο με κεφαλιά πάσα βρήκε το Μουνίθ, αυτός με μια ντρίμπλα απέφυγε, τον Δεληζήση και με υπέροχο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 με το πρώτο φετινό του γκολ.  

Στο 54, ο Άρης απείλησε με φάουλ του Ματίγια με τον Γιαννιώτη να διώχνει με γροθιές. 

Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε πτώση του Μάνου στην περιοχή.  

Ο Άκης Μάντζιος βλέποντας την ομάδα του να είναι πίσω στο σκορ έβαλε στο ματς τους Κάτσε και Σίλβα!

Οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν στο 61 για να έρθει το 2-1!

Ο Ατρόμητος ρίσκαρε στην άμυνα, ο Γκαλβάο έκανε το λάθος, πήρε ο Σίλβα που έκλεψε και έκανε τη σέντρα για τον Κάτσε και αυτός μείωσε σε 2-1!  

Αν και με παίκτη λιγότερο, ο Άρης πίεζε πολύ το τέρμα του Ατρόμητου. Στο 68, μετά από σέντρα ο Σάσα από τα δεξιά έκανε το σουτ αναγκάζοντας τον Γιαννιώτη να πέσει και να διώξει στη συνέχεια ο Ματίγια με πλασέ έστειλε τη μπάλα άουτ.  

Στο 81 η πίεση του Άρη απέδωσε καρπούς! Σάσα και Μαντσίνι συνεργάστηκαν, ο Μαντσίνι έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Σάσα πλάσαρε εύστοχα για το 2-2! Πρώτο φετινό γκολ για τον Σάσα, όπως και για τον Κάτσε.  
 

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκαλβάο, Ρισβάνης, Γούτας, Γκάλο, Τομάσεβιτς(72 Κιβρακίδης), Νάτσος, Χαρίσης(86 Σάλομον), Μουνίθ(72 Χριστοδουλόπουλος), Ενσικουλού(86 Μάτιτς) , Μανούσος(72 Κωτσόπουλος). 

Άρης: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Σάσα, Γκανέα(59 Κάτσε), Ματίγια, Μπερτόγλιο, Γκαρσία(60΄Σίλβα) , Γκάμα (42 Μπεναλουάν), Μάνος(76 Μαντσίνι) 

Διαιτητές : Άγγελος Ευαγγέλου με βοηθούς τους Δημήτρη Μαυρουδή,  Μιχάλη Παπαδάκη  

4ο Αριστείδης Βάτσιος 

 Διαιτητής VAR ο Ευάγγελος Μανούχος   

AVAR o Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ  

Κίτρινες: Τομάσεβιτς, Ροζ, Χαρίσης, Τομάσεβιτς,  

Κόκκινη: Ροζ 

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα στο Match center του novasports.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.