Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα του Ντρεοσί οι αποχωρήσεις και οι πωλήσεις

Ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Πιέρ Ντρεοσί έχει θέσει ως προτεραιότητα τις αποχωρήσεις και τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων του, ο General Manager του Παναθηναϊκού, Πιέρ Ντρεοσί έχει… κυκλώσει δύο λέξεις ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Η πρώτη είναι οι “αποχωρήσεις” και η δεύτερη οι “πωλήσεις”. Ο νέος γενικός διευθυντής των Πράσινων γνωρίζει ότι πρέπει ο σύλλογος να… ελαφρύνει το μπάτζετ του με την αποδέσμευση παικτών οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Λάζλο Μπόλονι, αλλά και να μπουν κάποια χρήματα στα ταμεία από ενδεχόμενες πωλήσεις. 

Γι΄αυτό το λόγο, ο Ντρεοσί έχει κάνει αρκετές επαφές το τελευταίο διάστημα με εκπροσώπους παικτών, αλλά και με γνωστούς του από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, προκειμένου να επιταχύνει τις διαδικασίες πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. 

Ορισμένοι παίκτες έχουν ενημερωθεί ότι πρέπει να βρουν ομάδα, όπως οι Μπεκ, Σέχου, Κόναν, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών από τους Ντρεοσί και Μπόλονι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.