ΑΕΚ: Επέστρεψε ο Μάνταλος μαζί και η δημιουργία

Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν ιδιαίτερα επιδραστικός σ' ένα ακόμα παιχνίδι της ΑΕΚ, με τη δημιουργία του παιχνιδιού της να περνάει από τα πόδια του αρχηγού της.

Ο Μάνταλος επέστρεψε στην ενδεκάδα της ΑΕΚ και μαζί μ’ αυτόν επέστρεψε και η δημιουργία στο παιχνίδι των “κιτρινόμαυρων”. 

Ο αρχηγός της ΑΕΚ απέδειξε σε ακόμα ένα ματς πόσο πολύτιμος είναι για το παιχνίδι της ομάδας του, με σχεδόν όλες τις επιθέσεις να παιρνούν από τα πόδια του. 

Μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ στη Ριζούπολη, όπου οι περισσότεροι είχαν σταθεί στις ασίστ του Μάνταλου, είχαμε αναλύσει διεξοδικά βάση των αριθμών της Opta το πόσο επιδραστικός ήταν στη λειτουργία της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα. 

Ο 29χρονος επιτελικός μέσος της Ένωσης έλειψε από το ματς με τη Ζόρια και αυτό ήταν οφθαλμοφανές, με την ΑΕΚ να στερείται επιλογών και φαντασίας στη δημιουργία του παιχνιδιού της.

Ο Μάνταλος επέστρεψε στην ενδεκάδα της ΑΕΚ στην Τρίπολη και μαζί με το 4-2-3-1 ή 4-3-3 (διαλέγετε και παίρνετε) είχε καθοριστική παρουσία στην εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του μέσα στο γήπεδο. 

Για δεύτερο διαδοχικό ματς στο πρωτάθλημα ήταν ο παίκτης της ΑΕΚ με τις περισσότερες επαφές από κάθε άλλον, καθώς η μπάλα πέρασε από τα πόδια του 83 φορές! Την ίδια στιγμή, από τους μεσοεπιθετικούς παίκτες της Ένωσης ο Σάκχοφ ήταν ο παίκτης που τον ακολούθησε έχοντας ωστόσο 32 λιγότερες επαφές

Δείτε το heat map του Πέτρου Μάνταλου στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης:

Ιδιαίτερα υψηλός αριθμός για τη θέση στην οποία αγωνίζεται ο Μάνταλος και στην κατηγορία των ανακτήσεων της μπάλας με τον διεθνή χαφ να την έχει κερδίσει 8 φορές, από τις συνολικά 33 ανακτήσεις της ομάδας του

Επίσης, είχε τις περισσότερες πετυχημένες πάσες, αγγίζοντας τις 46 (είχε και τις περισσότερες λανθασμένες 14), από τα πόδια του δημιουργήθηκαν τρεις ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, καμία όμως δεν ήταν ασίστ, ενώ είχε και 7 πετυχημένες μεγάλες μπαλιές


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.