Απόλλων-Βόλος 3-3: Η ανατροπή της χρονιάς από τον Βόλο

Ο Απόλλων προηγήθηκε με 3-0 απέναντι στον Βόλο στη Ριζούπολη όμως οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την ανατροπή της χρονιάς σημειώνοντας τρία γκολ στο τελευταίο ημίωρο.

Η αναμέτρηση της Ριζούπολης είχε εξαιρετικό ρυθμό στο ξεκίνημά της με ευκαιρίες εκατέρωθεν και δεδομένα μεγαλύτερη αναγκαιότητα βαθμών για τους γηπεδούχους που παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια.

Αντίθετα ο Βόλος ερχόταν από ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στον ΟΦΗ παρά το γεγονός ότι κατάφερε να μείνει στη διεκδίκηση του αποτελέσματος μέχρι το 80′ αν και με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Απόλλων έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με 10 τελικές έναντι 3 των φιλοξενούμενων και το γκολ του Τσιλούλη έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Κυρίαρχος ο Απόλλων στο πρώτο μέρος

Ο Βόλος απείλησε πρώτος με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα στο 5ο λεπτό και η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση με διπλή χαμένη ευκαιρία πρώτα με τετ-α-τετ του Μπεντινέλι και επέμβαση του Γκαραβέλη και εν συνεχεία δεύτερο, άστοχο σουτ του Μπεντινέλι.
Στο 20ο λεπτό κεφαλιά του προωθημένου Λισγάρα μετά από εκτέλεση φάουλ του Κολ εξουδετέρωσε εύκολα ο Γκαραβέλης.
Στο 31′ σπουδαία ευκαιρία για τον Απόλλωνα με τον Μπαξεβανίδη να αστοχεί αμαρκάριστος από την καρδιά της περιοχής του Βόλου μετά την πάσα του Ιωαννίδη.
Τρία λεπτά αργότερα ο Ιωαννίδης έκανε καταπληκτική πάσα στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο Κολ απέτυχε να ανοίξει το σκορ σε δεύτερη κλασσική ευκαιρία για τους γηπεδούχους μέσα σε τρία λεπτά.
Ο Βόλος απείλησε με άστοχο σουτ του Μαρτίνες έξω από την περιοχή στο 43ο λεπτό.
Αμέσως μετά ο Τσιλούλης πήρε τη μπάλα από τον Ιωαννίδη και άνοιξε το σκορ για το 1-0 που αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ και το βίντεο έδειξε στη συνέχεια ότι έπρεπε να μετρήσει κανονικά.

Θέαμα και ανατροπή στο 2ο ημίχρονο

Στο 47′ ο Κολ εκτέλεσε κόρνερ, ο Ιωαννίδης απείλησε σε πρώτο χρόνο με κεφαλιά και ο Ντομίνγκες με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Στο 54′ ο Μπεντινέλι πήρε τη μπάλα προ του Δημόπουλου εντός περιοχής, τον ανέτρεψε ο Δημόπουλος και ο Απόλλων κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος, νικήθηκε από τον Γκαραβέλη, όμως με δεύτερη προσπάθεια σημείωσε το 3-0. Στο 59ο λεπτό ο Ιωαννίδης πήρε τη μπάλα από τον Μπεντινέλι και νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Γκαραβέλη χάνοντας σημαντική ευκαιρία για τέταρτο γκολ.
Στο 60′ πολύ ωραία σέντρα του Φεράρι από αριστερά,  με τον Δουβίκα να σκοράρει με ωραία κεφαλιά μειώνοντας σε 3-1. Στο 80ο λεπτό εκτέλεση κόρνερ του Νίνη, ο Μπαρτόλο από τη μικρή περιοχή σκόραρε και μείωσε σε 3-2. 
Ο Βόλος πίεσε μέχρι το τέλος και δικαιώθηκε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κολόμπο να ισοφαρίζει σε 3-3 σε ματς που οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 και ο Βόλος κατάφερε να πάρει βαθμό ισοπαλίας ισοφαρίζοντας σε 3-3! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.