Ινσούα για Μαραντόνα: “Έτρεμε το χέρι μου στη χειραψία μας” (vid)

Ο Εμάνουελ Ινσούα καταθέτει στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου τις σκέψεις του για τον θάνατο του Ντιέγο Μαραντόνα και θυμάται τη μεταξύ τους συνάντηση.

Ο Εμάνουελ Ινσούα καταθέτει στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου τις σκέψεις του για τον θάνατο του Ντιέγο Μαραντόνα και θυμάται τη μεταξύ τους συνάντηση.

Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μπουένος Άιρες. Όπως όλοι οι Αργεντινοί, έτσι και αυτός είχε τον Μαραντόνα αφίσα στο δωμάτιό του και μεγάλωσε ακούγοντας ιστορίες για τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. 

“Για εμάς στην Αργεντινή ο Μαραντόνα είναι ένας ήρωας. Ήμουν μικρός και δεν πρόλαβα να τον δω να αγωνίζεται, αλλά ο πατέρας μου και τα μεγαλύτερα αδέρφια μου μου έχουν πει πολλές ιστορίες. Ο Μαραντόνα είναι η Αργεντινή. Ελπίζω ν’ αναπαυθεί εν ειρήνη και να βρεθεί με τους γονείς του γιατί όπως έλεγε και ο ίδιος κάποια στιγμή ήθελε να πάει να δει την οικογένειά του” τόνισε ο Εμάνουελ Ινσούα για να θυμηθεί την πρώτη συνάντηση που είχε με τον σπουδαίο Μαραντόνα:

“Μια φορά είχα συναντήσει τον Μαραντόνα πριν από ένα κλάσικο ΜπόκαΡίβερ στο Μπομπονέρα. Είχε έρθει στα αποδυτήρια. Ήταν ένα καταπληκτικό συναίσθημα, έτρεμε το χέρι μου στη χειραψία που κάναμε. Ήταν πολύ εύκολο να καταλάβεις όταν έμπαινε ο Μαραντόνα στο Μπομπονέρα γιατί τον αποθέωνε όλο το γήπεδο. Καταλάβαινες αμέσως ότι βρίσκεται στο γήπεδο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.