Καρέρα για Μαραντόνα: «Έχω τη φανέλα του στο σπίτι μου» (vid)

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε αποκλειστικά στον Γιώργο Βασιλείου για τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών και θυμάται τις δικές του ιστορίες από τον Μαραντόνα.

O Μάσιμο Καρέρα έκανε μεγάλη καριέρα στην Ιταλία αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων με Μπάρι, Αταλάντα, Γιουβέντους, Νάπολι, Πεσκάρα. Συνολικά στην καριέρα του μέτρησε 650+ συμμετοχές στο ιταλικό ποδόσφαιρο και σε κάποια από αυτά τα ματς είχε την τύχη να αντιμετωπίσει τον σπουδαίο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. 

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. 

«Ήταν ένας θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ήταν η ουσία του ποδοσφαίρου. 

Ο Μάσιμο Καρέρα θυμάται την πρώτη φορά που είδε στο γήπεδο τον Αργεντινό: 
«Η πρώτη φορά που τον αντιμετώπισα ήταν με τη Πεσκάρα τον Αύγουστο του 1985. Ήταν εντυπωσιακό να τον βλέπεις στο γήπεδο. Ήταν δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, ακόμα και 3 και 4 παίκτες δεν μπορούσαν να τον ανακόψουν» και συνέχισε για την εμπειρία με τη Μπάρι, με την οποία τον αντιμετώπισε τέσσερις φορές στην καριέρα του και μάλιστα σε ένα ματς για το Coppa Italia τον είχε κερδίσει με 2-0 στις 24 Αυγούστου του 1988.

«Ήμουν τυχερός διότι σε ένα από τα μας που τον αντιμετώπισα με τη Μπάρι κατάφερα να αλλάξω φανέλα με τον Μαραντόνα. Μια φανέλα που έχω ακόμα και σήμερα στο σπίτι μου. Ήταν κάτι πραγματικά σπουδαίο». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.