ΟΦΗ: Στηρίζει τη μάχη κατά του AIDS(pic)

Η 1η Δεκεμβρίου, είναι η παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, και ο ΟΦΗ συμμετέχει στην ενημέρωση και την καταπολέμηση του ιού. 

Η 1η Δεκεμβρίου, είναι η παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, και ο ΟΦΗ συμμετέχει στην ενημέρωση και την καταπολέμηση του ιού.

Αναλυτικά: 

Η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS πλησιάζει και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συμμετέχει ενεργά με μια σειρά από δράσεις που στοχεύουν στην ενημέρωση γύρω από τον ιό HIV και την καταπολέμησή του. 
Στον αγώνα της Κυριακής, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η φανέλα της ομάδας μας θα συνοδεύεται από το χαρακτηριστικό red ribbon που χρησιμοποιείται ως διεθνές σύμβολο των εκστρατειών κατά του ιού του AIDS. 
Παράλληλα, θα υπάρχει διαθέσιμο στο ??? ????? ?? ?-???? συλλεκτικό T-shirt “??? ?? ?? ????” για όλο το μήνα Δεκέμβρη, σε συνεργασία με την @cosmossport , με τα έσοδα να διατίθεται στο “Κέντρο Ζωής”. 
Το “Κέντρο Ζωής” εδώ και 30 χρόνια έχει βασικό στόχο την παροχή στήριξης (ψυχολογικής, κοινωνικής, ηθικής, νομικής, οικονομικής) στους ανθρώπους που ζουν με τον HIV αλλά και την εκπαίδευση των πολιτών σχετικά με το AIDS. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.