Ολυμπιακός: Οι απουσίες δεν φέρνουν πανικό

Πως ο Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζει τις απουσίες στο ντέρμπι. Ποια είναι η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

O Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου τον Παναθηναϊκό στο “Γ. Καραϊσκάκης” (19.30, NS1HD) με τον Πέδρο Μαρτίνς να συμπληρώνει συνεχώς ονόματα στη μακρά λίστα των απόντων. Από την Τετάρτη οι Αχμέντ Χασάν και Γιουσέφ Ελ Αραμπί έμειναν εκτός “μάχης”, αφού διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Την επόμενη μέρα ο Ματιέ Βαλμπουενά υπέστη θλάση στον ορθό μηριαίο κι έτσι συμπληρτώθηκε ένας όμιλος πολύ σημαντικών απουσιών στην μεσοεπιθετική γραμμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η αποστολή του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports τόνισε πως περιμένει τον Χολέμπας, ο οποίος δοκίμασε το πόδι του μετά το σφίξιμο που ένιωσε στο φιλικό με τον Ατρόμητο. Η ανακοίνωση της αποστολής φανέρωσε περαιτέρω προβλήματα στον αμυντικό τομέα. Χοσέ Χολέμπας και Ρούμπεν Βινάγκρε δεν κατάφεραν να περάσουν τα τελευταία τεστ. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις τελευταίες ημέρες έκανε ατομικό την Παρασκευή και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής. Αντίστοιχα ο Μπρούνο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί με τον Ατρόμητο, ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση και δεν βρήκε ρυθμό. Ο αποκλεισμός του από την αποστολή δεν έχει να κάνει με το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε πρόσφατα μαζί με Ραντζέλοβιτς και Σεμέδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Μπουχαλάκης και η υπεροχή του Ολυμπιακού

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε αρκετές σκέψεις μέσα στην εβδομάδα και δοκιμές, μέχρι την έλευση των διεθνών ποδοσφαιριστών. Ο Μαρτίνς ήθελε να εξακριβώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Έλληνες διεθνείς και έμεινε αρκετά ικανοποιημένος. Έτσι θα στηρίξει πράγματα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού πάνω στους Μασούρα, Μπουχαλάκη και Φορτούνη. Αντίστοιχα θα καλύψει την απουσία αριστερού μπακ με τον Ραφίνια. Όπως είχατε διαβάσει από το προηγούμενο Σάββατο στο novasports.gr, ο Μαρτίνς είχε ήδη στο μυαλό του τον Βραζιλιάνο για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς διαθέτει πλούσια εμπειρία ως αριστερός οπισθοφύλακας στην καριέρα του. 

Έτσι η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού διαμορφώνεται με διάταξη 4-3-3. Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα θα παίξει ο Σισέ με τον Σεμέδο και στις πλευρές αριστερά ο Ραφίνια και δεξιά ο Ντρέγκερ. Τριάδα στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά. Μπροστά τους θα βρεθούν οι Ραντζέλοβιτς, Μασούρας και Φορτούνης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τι είπε ο Μαρτίνς για την εικόνα του Φορτούνη στην εθνική!

Η επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς με τον Φορτούνη στην κορυφή έχει να κάνει με τον ρυθμό που έχει ο Έλληνας μέσος, καθώς προέρχεται από καλές εμφανίσεις με την εθνική ομάδα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία το συγκεκριμένο παιχνίδι για τους παίκτες που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής ως βασικοί ή ως αλλαγές και δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, ν’ αποδείξουν πράγματα και να αρπάξουν την ευκαιρία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.