Ολυμπιακός: Με επιπλέον προβλήματα στο ντέρμπι!

Δε θα λείψουν μόνο Χασάν, Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά απ' το ντέρμπι! Ο Ολυμπιακός πονάει και στην άμυνα. Ποιο ταλέντο κάνει ντεμπούτο!

Ο Ολυμπιακός οδεύει στο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής της Super League (21/11, 19.30, NS1HD) με πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνώριζε πως δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Χασάν και Ελ Αραμπί οι οποίοι νοσούν από κορωνοϊό, αλλά και τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος υπέστη θλάση στην προπόνηση της Πέμπτης. 

Τα προβλήματα είναι πολλά, αλλά δεν αφορούν μόνο την επίθεση. Εκτός μάχης τέθηκαν οι Χοσέ Χολέμπας και Ρούμπεν Βινάγκρε, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ από την αποστολή αποκλείστηκαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μπρούνο.

Στα αξιοσημείωτα και η συμμετοχή του νεαρού Τάσου Τσέλιου για πρώτη φορά στην αποστολή της πρώτης ομάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς με αυτόν τον τρόπο έδειξε στον 18χρονο μέσο την ικανοποίηση του, καθώς στο φιλικό με τον Ατρόμητο (ήττα 5-2 στον Ρέντη) ήταν εκ των διασωθέντων, δείχνοντας διάθεση και κινητικότητα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Ανδρούτσος, Μπα, Σισέ, Πέπε, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Τσέλιος, Τιάγκο Σίλβα, Λοβέρα, Φορτούνης, Σουντανί, Κάιπερς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.