Ολυμπιακός: Τον “πονάνε” οι διεθνείς!

Πως ο κορωνοϊός και οι τραυματισμοί έχουν δυσκολέψει τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε νωρίτερα το απόγευμα, όπως διαβάσατε στο novasports.gr, πως ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο Αχμέντ Χασάν είναι αμφότεροι θετικοί στον κορωνοϊό. Οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στις υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων (Μαρόκο και Αίγυπτος) και προφανώς ήταν πιο εκτεθειμένοι σε επαφές, με αποτέλεσμα να προσβληθούν από τον ιδιαίτερα μεταδοτικό ιό. Για 14 ημέρες λοιπόν θα μείνουν σε καραντίνα και ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των πολύτιμων υπηρεσιών τους. 

Αντίστοιχα οι “ερυθρόλευκοι” αγωνίστηκαν χωρίς τον Μαντί Καμαρά με Μαρσέιγ, Πόρτο και Απόλλωνα, καθώς ο μέσος από τη Γουινέα προσβλήθηκε από κορωνοϊό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του για τα παιχνίδια με την εθνική ομάδα. Στη συνέχεια ο Ουσεϊνού Μπα νόσησε λόγω της επαφής με τον Καμαρά και έχασε Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι, Απόλλωνα και ΟΦΗ. Να θυμίσουμε πως και ο Χιλάλ Σουντανί ήταν απών λόγω κορωνοϊού το ίδιο διάστημα με τον Μπα, αλλά ακόμα δεν είχε πολλές συμμετοχές κι έτσι δεν “φάνηκε” η απουσία του.

Σε ό,τι αφορά τους τραυματισμούς ο Ρούμπεν Βινάγκρε κουβαλάει ακόμα το… βάρος ενός χτυπήματος στον αστράγαλο στο ματς της εθνικής ελπίδων της Πορτογαλίας με το Γιβλαρτάρ, ενώ και ο Γιώργος Μασούρας ταλαιπωρήθηκε στη διάρκεια της τελευταίας κλήσης στην εθνική Ελλάδας, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι σημαντικό για τον Έλληνα μέσο. 

Αυτό είναι το τίμημα του Ολυμπιακού, που έχει τη… χαρά να βλέπει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη να αδειάζουν σε κάθε κλήση για τις εθνικές ομάδες. Ειδικά στην περίοδο της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, τα συγκεκριμένα ταξίδια θ’ αποτελούν αστάθμητο παράγοντα στην εξέλιξη της σεζόν, λόγω πιθανών απουσιών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.