Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι ο Σισέ για γενικός αρχηγός!

Το όνομα του Τζιμπρίλ Σισέ απασχόλησε και συνεχίζει να απασχολεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου.

Το όνομα του Τζιμπρίλ Σισέ απασχόλησε και συνεχίζει να απασχολεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου. Οι Πράσινοι έχουν αρκετά ψηλά στη λίστα τους τον Γάλλο σταρ, καθώς ο Σισέ πέρα από μια διεθνής ποδοσφαιρική προσωπικότητα, έχει αρκετά στοιχεία που λείπουν και χρειάζονται τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού. 

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού ακόμα δεν έχει πάρει καμία απόφαση ούτε για το ενδεχόμενο πρόσληψης τεχνικού διευθυντή, ούτε για κάποιο άλλο πόστο στο club.  Οι Πράσινοι σημειώνουν ονόματα στη λίστα τους, συλλέγουν βιογραφικά και δίχως να έχουν θέσει κάποιο χρονικό όριο, εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις με ιδιαίτερη προσοχή. Πάντως το όνομα του Σισέ κάνει… γκελ σε αρκετά στελέχη του Παναθηναϊκού και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας του Τριφυλλιού με τον Γάλλο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.