Ολυμπιακός: Κρίσιμη μέρα για Μπα, αμφίβολος ο Βινάγκρε

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει σε Μπα, ενώ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Βινάγκρε.

O Ολυμπιακός θα ψάξει απέναντι στον ΟΦΗ (8/11, 15.00, Novasports 1HD) την πρώτη φετινή του επιτυχία μακριά από το “Γ. Καραϊσκάκης”. Για τον Πέδρο Μαρτίνς το συγκεκριμένο ματς είναι ιδιαιτέρως κομβικό για την οικονομία της κούρσας του πρωταθλήματος και το έχει τονίσει αρκετές φορές στους ποδοσφαιριστές του. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ, για τον Πέδρο Μαρτίνς το συγκκεριμένο ματς αποτελεί βαρόμετρο για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τους Μπουχαλάκη και Φορτούνη να προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο έχει ακόμα δύο προβλήματα σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό. Ο Ουσεϊνού Μπα υποβλήθηκε σε νέο τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού και αναμένονται απόψε βράδυ ή αύριο το πρωί τα αποτελέσματα. Σε περίπτωση που βρεθεί αρνητικός στον Covid-19, θα τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνς, ωστόσο θεωρείται απίθανο να ταξιδέψει στο Ηράκλειο, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις. 

Πρόβλημα για τον Μαρτίνς αποτελεί και ο Ρούμπεν Βινάγκρε, καθώς ο Πορτογάλος αριστερός οπισθοφύλακας παραπονιέται για ενοχλήσεις που δεν τον αφήνουν να προπονηθεί στον μέγιστο βαθμό. Έτσι ο προπονητής του Ολυμπιακού θα χρειαστεί να παρακολουθήσει μέχρι τελευταία στιγμή την πορεία του και σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο θα αποφασίσει αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Ο Χοσέ Χολέμπας εξ’ άλλου έχει αποδείξει πως παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια, μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη επιλογή για το αριστερο άκρο της άμυνας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.