Ολυμπιακός: Ο Μπρούμα θέλει να γίνει… Σεμέδο!

Πως ο Πορτογάλος μέσος θέλει να ακολουθήσει τη συνταγή του συμπατριώτη και συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό!

Ο Μπρούμα στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να ξεχωρίσει, αντικαθιστώντας τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στην ανάπαυλα. Είχε μπροστά του 45 λεπτά για να ξεχωρίσει και ο 24χρονος Πορτογάλος έδειξε πως ανήκει σε μια κλάση ποδοσφαιριστών που δεν “τσιμπάνε” από δύσκολα ματς. Ο Ολυμπιακός είχε ένα ποιοτικό και απειλητικό 20λεπτο και ο Μπρούμα ήταν πρωταγωνιστής, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Πάντως φάνηκε να έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό και ίσως βρίσκεται σε θέση να βγάλει και 90 αγωνιστικά λεπτά στη Super League. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (08/11, 15.00, Novasports1HD) θα είναι ένα δυνατό τεστ για τον Μπρούμα ο οποίος φυσικά θέλει να πάρει φανέλα βασικού στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Την Πέμπτη το μεσημέρι ανακοινώθηκε και η λίστα ποδοσφαιριστών τους οποίους επέλεξε ο Φερνάντο Σάντος για τα παιχνίδια της εθνικής Πορτογαλίας. Ο Ρούμπεν Σεμεδο βρίσκεται σταθερά στη συγκεκριμένη λίστα, διεκδικώντας χρόνο συμμετοχής στα επικείμενα παιχνίδια με Ανδόρρα, Γαλλία και Κροατία. Πλέον ο Σεμέδο βρίσκεται σταθερά στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος, μετά την εξαιρετική πορεία του 24χρονου αμυντικού με τον Ολυμπιακό στο Champions League.

Το ίδιο μονοπάτι θέλει να διανύσει και ο συνομήλικος του Σεμέδο, Μπρούμα. Ο Γεννημένος στη ΓουινέαΜπισάου ποδοσφαριστής μετράει ήδη εννέα συμμετοχές με την εθνική Πορτογαλίας και ένα γκολ. Η πρώτη του συμμετοχή ήταν στις 11 Οκτωβρίου 2017 σε ένα φιλικό με τη Σαουδική Αραβία με προπονητή φυσικά τον Φερνάντο Σάντος. Ο έμπειρος κόουτς του έδωσε ακόμα οκτώ συμμετοχές, πέντε απ’ αυτές στο αρχικό σχήμα των Ιβήρων! Η τελευταία φορά που ο Μπρούμα βρέθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του ήταν τον Νοέμβριο του 2019, με αντίπαλο τη Λιθουανίασαν παίκτης της Αϊντχόφεν. 

Πλέον ο Μπρούμα θέλει μέσα από ικανοποιητικές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη να παρακινήσει ξανά τον Σάντος για κλήση στην εθνική ομάδα. Ο 24χρονος μέσος είναι γεμάτος φιλοδοξία και το πιθανότερο είναι πως σύντομα κι εκείνος θα ανήκει στους εν ενεργεία διεθνείς του Ολυμπιακού, που είναι κοντά στο να ξεπεράσει τους 20 στο ρόστερ! Εξ’ άλλου ο Μπρούμα μαζί με ακόμα δύο παίκτες του Ολυμπιακού, τους Ζοσέ Σα και Ρούμπεν Βινάγκρε βρέθηκαν στην προεπιλογή του Πορτογάλου εκλέκτορα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.