Γρηγορίου: “Κρατάω ότι η ΑΕΛ παλεύει σε κάθε παιχνίδι” (vid)

Πολύ σημαντικό χαρακτήρισε τη νίκη της ΑΕΛ επί του ΠΑΣ στα Γιάννινα ο Μιχάλης Γρηγορίου και στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του μάχονται σε κάθε ματς.

Πολύ σημαντικό χαρακτήρισε τη νίκη της ΑΕΛ επί του ΠΑΣ στα Γιάννινα ο Μιχάλης Γρηγορίου και στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του μάχονται σε κάθε ματς.

“Νομίζω ότι μετά το μάθημα στο προηγούμενο παιχνίδι, είπαμε κάποια πράγματα για το πως πρέπει να λειτουργούμε όταν ο αντίπαλος παίζει με δέκα παίκτες. Μας προβληματίζει ότι δεχτήκαμε γκολ με υπεραριθμία. 

Αυτό που κρατάω είναι ότι αυτή η ομάδα παλεύει. Θα έπρεπε να έχουμε αρκετούς βαθμούς, αλλά από λάθη μας και ατυχία δεν τα έχουμε καταφέρει. Αυτή η νίκη θα δώσει στα παιδιά ψυχολογία να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα“, ήταν η αρχική του τοποθέτηση στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Για τη δυσκολία στο σκοράρισμα:“Δεν θα έλεγα ότι δεν τα πήγαινε καλά η επιθετική γραμμή. Αν ανατρέξουμε στην εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, ήταν εξαιρετική. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Γενικά δημιουργούμε, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε όσες φορές θα θέλαμε. Δουλεύουμε για να είμαστε επιθετικοί και να παράγουμε φάσεις”.

Για το αν βρίσκουν ρυθμό: Μία νίκη εκτός έδρας είναι τεράστιο ψυχολογικό αβαντάζ για τα παιδιά. Ειδικά για αυτά τα παιδιά που έβλεπαν τους κόπους τους να μην καρποφορούν. Κρατάω όπως είπα ότι αυτή η ομάδα παλεύει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.