Κάργας: «Για τον μπαμπάκα μου το γκολ, ό,τι έχω πετύχει το οφείλω σε εκείνον» (vid)

Το πρόσωπο του αγώνα Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Κάργας, εμφανίστηκε συγκινημένος στις δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports, μετά το μεγάλο "διπλό" των Ηπειρωτών. Αναλυτικά όσα είπε δακρυσμένος για τον εκλιπόντα πατέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Κάργας μετά τη σπουδαία νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι (0-2):

Για την ομοιογένεια της ομάδας και την θέση του στο γήπεδο (χαφ):

«Νομίζω ότι η εικόνα που βλέπετε είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και οικογενειακού κλίματος. Είχαμε θέματα όσον αφορά το πλάνο του αγώνα γιατί οι τελευταίες προπονήσεις είχαν τραυματισμούς. Με φώναξε ο προπονητής πριν το παιχνίδι και μου είπε ότι θα με χρειαστεί στα χαφ. Έπαιξα, σκόραρα και νομίζω ότι ήξερα τι θα κάνω μέσα στο ματς γιατί όταν ακούς τον προπονητή αυτό συμβαίνει.»

Για το γκολ του:

«Το χάρηκα πάρα πολύ αυτό το γκολ, πάντα έχω μάθει να δίνω την καρδιά μου στο γήπεδο. Όταν το έβαλα το αφιέρωσα στον μπαμπάκα μου που έχει φύγει από τη ζωή. Ένιωσα πολύ ωραία και αυτό το γκολ για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτή τη χρονική στιγμή που ήρθε.»

Για τον πατέρα του:

«Αυτό ο άνθρωπος με καθοδηγούσε πάντα στη ζωή μου και είναι κρίμα που δεν είναι εδώ για να μπορεί να με βλέπει. Ό,τι έχω καταφέρει το οφείλω σε μεγάλο βαθμό σε εκείνον.»

Για τον στόχο του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Κάθε ημίχρονο είναι σημαντικό. Κάποιοι λένε κάθε αγώνας, εγώ λέω κάθε ημίχρονο. Σε κάθε ημίχρονο δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στο τέλος θα κάνουμε… ταμείο που λένε όλοι. Δεν έχουμε πίεση και δεν μας πιέζει κανείς να κάνουμε το κάτι παραπάνω ή να εξασφαλίσουμε την παραμονή γρήγορα, οπότε επικεντρωνόμαστε στο στόχο μας.»

Για το ποια είναι η θέση του τελικά και που μπορεί να παίξει:

«Ο πατέρας μου είχε πει ότι και τερματοφύλακας να σου πει ο προπονητής να παίξεις εσύ θα τον ακούσεις. Απλά ήθελε να με δει να παίζω ποδόσφαιρο και δεν τον ένοιαζε που και τι. Όπου και να παίξω θα δώσω ό,τι έχω γιατί κάθε ματς είναι διαφορετικό και δεν μπορούμε να δίνουμε το ίδιο σε κάθε ματς. Όλοι έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Όπου και αν μου ζητηθεί θα παίξω και θα δώσω το 100%.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.