Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2: Πανίσχυρος μακριά από την έδρα του

Ο ΠΑΣ επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι, πανηγυρίζοντας την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, που όπως και η πρώτη ήρθε μακριά από την έδρα του

Ήταν ξεκάθαρα το πιο πλήρες παιχνίδι του ΠΑΣ στο φετινό πρωτάθλημα. Εξαιρετικός τακτικά, πανίσχυρος πνευματικά, απέναντι σε μία ομάδα που, στα χαρτιά τουλάχιστον, είναι τουλάχιστον μισό σκαλοπάτι πιο πάνω από εκείνον. 

Κάπου εδώ θα παρατηρήσει κανείς πως ανάλογη ήταν η εικόνα και πριν από δύο αγωνιστικές, στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα. Ας είμαστε ωστόσο ρεαλιστές. Όσο σοβαρή κι αν είναι η νεοφώτιστη ομάδα, δεν έχει σχέση με τον Ατρόμητο. Όταν παίρνεις λοιπόν “διπλό” μέσα στο Περιστέρι και μάλιστα με αυτόν ακριβώς τον τρόπο, αυτό είναι μια σαφής ένδειξη της προόδου που έχεις κάνει από το ξεκίνημα της σεζόν ως σύνολο.

Ο ΠΑΣ χρειάστηκε μόλις λίγα λεπτά για να διαχειριστεί το… παραλίγο σοκ των πρώτων δευτερολέπτων, όταν είδε τον Μανούσο να φτάνει κοντά στο 1-0.

Από τη στιγμή που πήρε στα χέρια του τον έλεγχο του ρυθμού, πρακτικά κατάφερε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα να οδηγήσει το παιχνίδι εκεί ακριβώς που επιθυμούσε. Το 1-0 ήρθε με εξαιρετικό συνδυασμό στο 37′ κι εκτελεστή τον Ελευθεριάδη

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Άνοιξε το σκορ με τον Ελευθεριάδη ο ΠΑΣ (vid)

Ακόμα πιο όμορφο ήταν το δεύτερο γκολ, τόσο όσον αφορά τον τρόπο που εκδηλώθηκε η επίθεση, όσο και με βάση την τελική προσπάθεια. Η εκτέλεση του Κάργα ήταν να την πιεις στο ποτήρι. 

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2: «Κλείδωσε» το τρίποντο ο Κάργας (vid)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.