Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-0: Το ήθελε περισσότερο! (vid)

Ο Ατρόμητος πανηγύρισε τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό για την 6η αγωνιστική της Super League με πρωταγωνιστή τον Μανούσο!  

Ο Ατρόμητος πανηγύρισε τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό για την 6η αγωνιστική της Super League με πρωταγωνιστή τον Μανούσο!  

Η ομάδα του Περιστερίου, έδειξε πως ήθελε περισσότερο τη νίκη, ήταν αυτή που είχε την κατοχή και τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και με κορυφαίο τον Μανούσο που είχε ένα γκολ και μια ασίστ έφτασε στο δεύτερο “τρίποντο” στο πρωτάθλημα.  

Ο Ατρόμητος, μπήκε από την αρχή του αγώνα αποφασισμένος να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και γρήγορα το κατάφερε. Η ομάδα του Νταμίρ Κάντανι, ο οποίος πανηγύρισε τις 40 νίκες με τον Ατρόμητο, κρατούσε μπάλα, την κυκλοφορούσε σωστά και δεν άφηνε τον Παναιτωλικό να δημιουργήσει ευκαιρίες!  

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με 3-4-3. Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Γιαννιώτης, με τους Ρισβάνη, Γούτα και Γκαλβάο στα στόπερ. Φουλ μπακ ήταν οι Γκάλο και Κιβρακίδης, με τους Σάλομον και Μπουσούλατζιτς στα χαφ.  

Τριάδα μπροστά οι Χριστοδουλόπουλος, Μανούσος και Κωτσόπουλος. 

Με 4-3-3, το οποίο γίνεται και 4-2-3-1 κατέβασε την ομάδα του ο Μάκης Χάβος, στην προσπάθεια να πάρει το πρώτό τρίποντο στο πρωτάθλημα. 

Οι περιστεριώτες δημιούργησαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς μόλις στο 8ο λεπτό. Ο Γκάλο εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά, δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Κνετ όπως και ο Κωτσόπουλος που σούταρε και κέρδισε το κόρνερ. 

Λίγα λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος βρέθηκε γι΄ακόμη μια φορά στην επίθεση!  

Ο Ρισβάνης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, ο Ντάλσιο τον ανέτρεψε και ο διαιτητής Μανούχος καταλόγισε πέναλτι. Αφού συμβουλεύτηκε και το VAR, ο διαιτητής έδειξε την λευκή βούλα.  

Από τα έντεκα μέτρα, ο Μανούσος στο 14΄ ήταν εύστοχος για να πετύχει το δεύτερο φετινό του γκολ, ένα γκολ που το αφιέρωσε στον μεγαλομέτοχο του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό!  

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, μετά το γκολ, συνέχισε να πιέζει σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και δεν επέτρεπε στον Παναιτωλικό να βγει στην επίθεση. Στο 35 ο Σάλομον έχασε καλή ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του Χριστοδουλόπουλου από τα δεξιά έπιασε το σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.  

Στο 37 ήρθε η καλύτερη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο πρώτο μέρος. Ο Αριγίμπι έκανε την κούρσα και την σέντρα, βρήκε τον Ντίας ο οποίος δεν έβαλε καλά το πόδι του για να σκοράρει.  

Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο στο 49΄. Ο Γιάκολις έκανε τη σέντρα η μπάλα πέρασε απ΄όλους έφτασε στον Αριγίμπι, που έκανε συρτό σουτ και ανάγκασε τον Γιαννιώτη να πέσει και ν΄απομακρύνει.  

Η ομάδα του Μάκη Χάβου έδειξε πως ήθελε να πιέσει για να ισοφαρίσει, όμως τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τους Αγρινιώτες στο 51.

Ο Ταχάρ, έκανε σκληρό φάουλ στον Κωτσόπουλο και ο διαιτητής Μανούχος του έδειξε απ΄ευθείας την κόκκινη κάρτα.  

Ο Χάβος, έβγαλε από το ματς τον Μάζουρεκ και πέρασε τον Τσιγγάρα για να βοηθήσει την ομάδα του μεσοαμυντικά.  

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Θα περίμενε κανείς ειδικά με την αποβολή να υπάρχουν περισσότερες. Χρειάστηκε να φτάσουμε στον 78 για να απειλήσει ο Ατρόμητος και να σκοράρει!

Ο Μανούσος έκανε κούρσα από τα δεξιά και την σέντρα και βρήκε τον Κωτσόπουλο στην περιοχή που με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Κνετ για το 2-0!  

Στο 81 ο Κωτσόπουλος θα μπορούσε να  έχει πετύχει και δεύτερο γκολ, όταν έκλεψε τη μπάλα, αλλά καθυστέρησε να σουτάρει!  

Στο 87, ο Αγκάγιεφ βρέθηκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε τον Κνετ που έκανε ΣΠΟΥΔΑΙΑ επέμβαση, όμως η φάση σταμάτησε από τον διαιτητή ως off side.  

Στο 90 ο Ισραηλινός έπιασε σουτ στην κίνηση πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος, όμως την έστειλε άουτ χάνοντας την ευκαιρία να κάνει το 3-0!  

Ατρόμητος : Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Γούτας, Γκαλβάο(66΄Τομάσεβιτς) ,Γκάλο(81΄Στρούγγης), Κιβρακίδης, Σάλομον, Μπουσούλατζιτς(81΄Χαρίσης) , Χριστοδουλόπουλος(66΄Αγκάγιεφ), Μανούσος(87΄Ούμπιδες) Κωτσόπουλος 

Παναιτωλικός: Κνετ Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης, Λιάβας, Βάντερσον(84 Περέιρα), Ταχάρ, Ντάλσιο(84΄Άλβαρεζ) , Μάζουρεκ(54΄Τσιγγάρας) , Γιάκολις(68 Μεντόσα) , Αριγίμπι(68΄Βέργος) Ντίας. 

Διαιτητές: Ευάγγελος Μανούχος, Μιχαήλ Παπαδάκης, Αντώνιος Αναστασάκης 

4ος Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς 

Κίτρινες: Λάζαρος Αγκάγιεφ και Ντίας.

Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του αγώνα στο match center του Novasports.gr 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.