Σνάουτσνερ: “Έτοιμος ο ΠΑΟΚ για τη Γρανάδα”

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ σχολίασε την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ για την ερχόμενη αναμέτρηση με τη Γρανάδα για το Europa League, αλλά και τη νίκη της Κ19 κόντρα στον Ολυμπιακό

Τη βεβαιότητα ότι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη Γρανάδα με καλές προϋποθέσεις για θετικό αποτέλεσμα εξέφρασε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ σε δηλώσεις που έκανε σήμερα (26/10) στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5. Ο άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία στην τεχνική ηγεσία της Κ19 του “Δικέφαλου” εστίασε στον τρόπο που οι “ασπρόμαυροι” πρέπει να προσεγγίσουν το παιχνίδι, ενώ σχολίασε τη χθεσινή νίκη των νέων στο ντέρμπι του πρωταθλήματος της αντίστοιχης ηλικιακής κατηγορίας με τον Ολυμπιακό.

Ερωτώμενος για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τους Ισπανούς, απάντησε ο Σνάουτσνερ: “Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να παίξει με τη Γρανάδα. Το αποτέλεσμα με την Ομόνοια δεν ήταν αυτό που θέλαμε, όμως, με τη Γρανάδα είναι άλλο παιχνίδι. Η ισπανική ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Παίζει καλό ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Θα έλεγα ότι την βολεύει την ομάδα να παίξει στην κόντρα επίθεση. Μπορεί να ποντάρει στους νέους παίκτες που ήρθαν, γιατί αυτοί μπήκαν γρήγορα στην ομάδα, ακόμη και στην ενδεκάδα. Για παράδειγμα, ο Μουργκ το έχει το γκολ”.

Όσο για τη νίκη της Κ19 του ΠΑΟΚ κόντρα σε αυτήν του Ολυμπιακού, είπε: “Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν σκληρό. Έχει καλή ομάδα ο Ολυμπιακός. Νικήσαμε με ένα γκολ, που ήρθε από φάση δουλεμένη στην προπόνηση. Μία μέρα πριν τον αγώνα δουλεύουμε στις στημένες φάσεις. Αυτό που δουλέψαμε βγήκε στον αγωνιστικό χώρο”.

Και συμπλήρωσε: “Έχουμε πολλά παιδιά που μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Χρειάζεται υπομονή. Ο Μιχαηλίδης έκανε προπονήσεις ένα χρόνο με την πρώτη ομάδα, ενώ έπαιζε με την Κ19. Τώρα έγινε βασικός. Έχουμε καλή φουρνιά και τα παιδιά πιστεύω ότι θα πάρουν ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.