Μπόλονι: “Δεν κάνω θαύματα” (vid)

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού και εξήγησε τι έφταιξε και οι "πράσινοι" έχασαν τη νίκη στο φινάλε του αγώνα με τον Βόλο.

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού και εξήγησε τι έφταιξε και οι “πράσινοι” έχασαν τη νίκη στο φινάλε του αγώνα με τον Βόλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports:

“Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θυμάστε στον προηγούμενο αγώνα ότι είχαμε ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό, όπως σήμερα η αντίπαλη ομάδα. Αυτό συνέβη γιατί υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα στο τελευταίο λεπτό.

Σε σύντομο διάστημα είδαμε ότι η ομάδα έχει και έμπνευση και κινητικότητα. Ο κάθε παίκτης πρέπει να το δείξει στο γήπεδο. 

Όπως ήμασταν χαρούμενοι πριν μία εβδομάδα, σήμερα είμαστε στεναχωρημένοι. Έκανα μία αλλαγή και πέρασα μέσο αντί για επιθετικό, προκειμένου να δώσω βάρος στη μεσαία γραμμή. Μερικές φορές οι αλλαγές δεν βγαίνουν. Θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλο για την εμφάνιση του και τη νίκη.

Δεν ήθελα να σπαταλήσω τον χρόνο. Βασίστηκα στην εμπειρία των Μαουρίσιο και Κουρμπέλη. Οι δύο στόπερ ήταν καλοί, όπως και οι ακραίοι, οπότε δεν έκανα τις αλλαγές. Αυτό που θέλω να πω επίσης είναι ότι δεν κάνω θαύματα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.