Παράσχος: «Τροχοπέδη στην καριέρα μου ο ΠΑΟΚ»! (vid)

Εξομολόγηση Γιώργου Παράσχου στην κάμερα του Novasports και τον Αποστόλη Λάμπο, μιλάει για το ρεκόρ στην Α' Εθνική, αποκαλύπτει γιατί δεν δούλεψε ποτέ στο τέως ΠΟΚ και αναφέρεται στην «ειδική αποστολή» του Απόλλωνα!

Εξομολόγηση Γιώργου Παράσχου στην κάμερα του Novasports και τον Αποστόλη Λάμπο, μιλάει για το ρεκόρ στην Α’ Εθνική, αποκαλύπτει γιατί δεν δούλεψε ποτέ στο τέως ΠΟΚ και αναφέρεται στην «ειδική αποστολή» του Απόλλωνα!
Ο Έλληνας τεχνικός ετοιμάζεται για το 569ο παιχνίδι του ως προπονητής στα «σαλόνια» και λίγο πριν το ματς με τον Άρη άνοιξε την καρδιά του, τονίζοντας ότι είναι πλέον κοντά στο τέλος της καριέρας του.
Για τα 569 ματς: «Θα φανεί λίγο παράξενο αλλά δεν με ενδιαφέρει. Δεν ήξερα πόσα ματς έχω. Να με έχει καλά ο Θεός να συνεχίσω λίγο ακόμα και δεν λαμβάνω υπόψη μου τις συμμετοχές που έχω, ακόμα και αν λένε ότι είμαι ο ρέκορντμαν. Για μένα είναι αδιάφορο. Δεν θα πάω πολύ μακριά ακόμα, άρχισα να κουράζομαι. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω έναν εκνευρισμό, έχω αρχίσει και ξεσπάω σε πράγματα που με εκθέτουν και πολύ φοβάμαι ότι ίσως χαλάσω την εικόνα που έδειξα 35 χρόνια. Στην Ελλάδα 100 καλά να κάνεις, ένα που μπορούσες να το κάνεις και δεν πρόλαβες θα μείνουν σε αυτό. Γι’ αυτό λέω καμία φορά να φύγω με ψηλά το κεφάλι και με την καλή εικόνα που έχει ο κόσμος. Δεν με ενδιαφέρουν οι παράγοντες, αλλά την εικόνα που έχει ο κόσμος θέλω να την κρατήσω».
Για το γεγονός ότι είναι από τους λίγους που κάθησαν στους πάγκους ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή: «Από τη μία μου έκανε καλό γιατί μετά απο έναν κύκλο στην επαρχία δούλεψα στις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Από την άλλη και στον Άρη και στον Ηρακλή ειδικά πέρασα πολύ καλά. Εκεί το 1998 βγήκα και καλύτερος προπονητής. Το πέρασμά μου από τον ΠΑΟΚ ήταν για μένα κάτι που με έφερε πάρα πολύ πίσω, ίσως έγινε τροχοπέδη για να γυρίσω πάλι στην επαρχία και να κάνω το αγροτικό μου. Αν έκανα καλή πορεία τότε στον ΠΑΟΚ ίσως να μπορούσα να είμαι και σε ομάδες του ΠΟΚ. Αυτό με γύρισε πίσω και ξανάρχισα πάλι από την αρχή και δούλεψα ξανά σε επαρχιακές ομάδες και ομάδες που παλεύουν για να σωθούν».
Για τον Απόλλωνα: «Μόνο για ειδικές αποστολές είμαστε, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα και ο Απόλλωνας είναι το ίδιο και ειδικά με τον τρόπο που ξεκίνησε τη σεζόν έχοντας τα μπαράζ με την Ξάνθη και χωρίς προετοιμασία. Είναι δύσκολη χρονιά, για να φέρουμε την ομάδα σε ένα επίπεδο καλής φυσικής κατάστασης θέλει ακόμα ένα μήνα και. Ο Οκτώβριος είναι πολύ σημαντικός, ελπίζω να μη βγάλουμε τραυματισμούς γιατί δεν έχουμε πληθώρα υλικού».
Για τον Άρη: «Πολύ καλή ομάδα με καλή ψυχολογία, πολύ επικίνδυνος μεσοεπιθετικά, με τεχνική και ταχύτητα. Θέλει μεγάλη προσοχή, με την προσθήκη του Γκαρσία έχει πολλές λύσεις επιθετικά και θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους αντιπάλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.