Σβάρνας: “Να φανώ αντάξιος των προσδοκιών”

Ο Στράτος Σβάρνας ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως έγινε αυτό που ήθελε. 

Ο Στράτος Σβάρνας ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως έγινε αυτό που ήθελε. 

Ο διεθνής αμυντικός της Ένωσης, στην οποία ανήκει από την ηλικία των 17 ετών βρίσκεται σε ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, έχοντας καταφέρει να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Μάλιστα, οι “κιτρινόμαυροι” επιβράβευσαν και αναγνώρισαν τις προσπάθειες του νεαρού αμυντικού προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ΑΕΚ, ο Στράτος Σβάρνας δήλωσε στο aekfc.gr: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που συνεχίζουμε μαζί. Γιατί είναι αυτό που πάνω απ’ όλα ήθελα! Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω την ομάδα μου για τη στήριξη και πάνω απ’ όλους τον κ. Μελισσανίδη για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στο πρόσωπό μου. Το μόνο που εύχομαι είναι με σκληρή δουλειά και πλήρη αφοσίωση στην ομάδα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και όλοι μαζί να καταφέρουμε την υλοποίηση των υψηλών στόχων της ΑΕΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.