Παναιτωλικός ΑΕΚ 0-2: Μαγικό δίδυμο (vid)

Ο Μάνταλος μπήκε στο ημίχρονο κι άλλαξε τα πάντα, ο Τσιντώτας έπιασε πέναλτι στο 1-0 και κάπως έτσι η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια από το Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (2-0)

Ο Μάνταλος μπήκε στο ημίχρονο κι άλλαξε τα πάντα, ο Τσιντώτας έπιασε πέναλτι στο 1-0 και κάπως έτσι η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια από το Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (2-0)

Ο Παναιτωλικός είχε δημιουργήσει μεγάλα μπλεξίματα στην ΑΕΚ. Με ένα καλοστημένο 3-5-2, η ομάδα του Αγρινίου κατάφερε να ελέγξει απόλυτα τον ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργώντας νευρικότητα στους παίκτες της “Ένωσης” που αδυνατούσαν, όχι απλώς να κυκλοφορήσουν τη μπάλα, αλλά πολλές φορές ακόμα και να βρουν χώρους για να κινηθούν.

Όλα αυτά ωστόσο άλλαξαν με την είσοδο του Πέτρου Μάνταλου στο παιχνίδι. Ο Καρέρα είχε δει όλα όσα χρειαζόταν στο πρώτο 45λεπτο για να αποφανθεί πως η ομάδα του δεν είχε τύχη χωρίς τον αρχηγό της. Όσο η άμυνα του αντιπάλου έμενε προσαρμοσμένη πάνω στον Λιβάγια χωρίς να υπάρχει ένας δεύτερος πόλος για να συνδέσει το κέντρο με την επίθεση, τα πράγματα ήταν κομμένα και ραμμένα στα μέτρα των γηπεδούχων. 

Η ΑΕΚ άλλαξε τον σχηματισμό της ανεβάζοντας στροφές από το πρώτο λεπτό του δεύτερου μέρους, ο Μάνταλος δημιούργησε αυτόματα την αναγκαία για την ομάδα του έξτρα απειλή και κάπως έτσι το γκολ δεν άργησε να έρθει. Σκόρερ ο Λιβάγια στο 68′, από ασίστ… ποιου άλλου, του αρχηγού.

Δείτε εδώ το 0-1

Για να “κλειδώσει” ωστόσο το αποτέλεσμα, η Ένωση χρειαζόταν έναν ακόμα μπροστάρη και τον βρήκε στο πρόσωπο του τερματοφύλακά της. Επτά λεπτά μετά το γκολ της ΑΕΚ, ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι και μαζί την ευκαιρία να ισοφαρίσει γρήγορα, κόβοντας έτσι την φόρα των φιλοξενούμενων. 

Δείτε την επέμβαση του Τσιντώτα

Ο Τσιντώτας νίκησε ωστόσο τον Ματσόλα (όπως είχε κάνει και με τον Ελ Αραμπί στον τελικό του Κυπέλλου), κράτησε το 1-0 κι έτσι τα πράγματα έγιναν ευκολότερα για την ομάδα του. Με τη διαφορά στο ένα γκολ τα πράγματα είναι πάντα ρευστά, αλλά ο Μάνταλος φρόντισε με αυτήν εδώ την “ομορφιά” στο 87′ να γράψει τους τίτλους τέλους.

Δείτε το 0-2


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.