Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς αποκάλυψε στη Nova τον ρόλο του Τοροσίδη! (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στα νέα καθήκοντα του Βασίλη Τοροσίδη, ανακοινώνοντας τον τίτλο του εμβληματικού αρχηγού του Ολυμπιακού.

O Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο novasports.gr εν όψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και μεταξύ άλλων αγωνιστικών θεμάτων, μίλησε και για το πρώτο παιχνίδι του Βασίλη Τοροσίδη με νέο ρόλο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως θα είναι “τεχνικός διευθυντής” του συλλόγου. 

Συγκεκριμένα είπε:

“Έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Έχει συνδέσει το όνομά του με τον Ολυμπιακό. Είναι πολλές φορές στον πάγκο, αλλά και μέσα στο γήπεδο, ο δεύτερος προπονητής. Έχει παίξει σημαντικό ρόλο και με έχει συμβουλέψει σε κάποια πράγματα. Ένας παίκτης παράδειγμα, με μεγάλη πορεία. Μπορεί εύκολα να μεταδώσει στους άλλους τι σημαίνει Ολυμπιακός. Πολλές φορές δεν αρκεί να είναι κανείς μεγάλος παίκτης και ταλέντο. Πρέπει να έχει σαφή εικόνα, να γνωρίζει την ιστορία του συλλόγου. Ο Τοροσίδης είναι κατάλληλος για να το διδάξει στους νεότερους. Έχει προσφέρει πολλά και από τη νέα θέση θα προσφέρει βοήθεια. Ο Ολυμπιακός πάντα χρειαζόταν τεχνικό διευθυντή. Αυτή είναι η νέα του θέση. Καθημερινά θα είναι σε συνεργασία με τους προπονητές και δίπλα στην ομάδα θα συνεχίσει να προσφέρει για να έχουμε γνώμονα την καθημερινή βελτίωση της ομάδας”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Πέδρο Μαρτίνς στο novasports.gr.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.