Αστέρας – ΠΑΟ: Πρεμιέρα με 19 Ισπανόφωνους στην Τρίπολη

Κάτι από... Primera Division θα θυμίσει το απόγευμα της Κυριακής το "Θ. Κολοκοτρώνης"

Κάτι από… Primera Division θα θυμίσει το απόγευμα της Κυριακής το “Θ. Κολοκοτρώνης” (20:30, live Novasports 1 HD), καθώς στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης θα βρεθούν… 19 Ισπανόφωνοι! Ο αριθμός μοιάζει εντυπωσιακός, ωστόσο το έντονο ισπανικό στοιχείο στους Αρκάδες και τον Παναθηναϊκό, δημιουργεί αυτή την αξιοπερίεργη εικόνα! 

Για την ομάδα του Αστέρα, οι Ισπανόφωνοι είναι έντεκα και από την ομάδα του Παναθηναϊκού οκτώ, μαζί φυσικά με τον Πογιάτος και τους τρεις συνεργάτες του. 

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στα 42 του χρόνια κάνει ντεμπούτο σε πάγκο πρώτης ομάδας και φυσικά στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλει να συνδυάσει το επαγγελματικό του… ποδαρικό με νίκη σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα για το Τριφύλλι. 

Οι Πράσινοι δεν έχουν διαθέσιμο τον σημαντικό Μπαρτ Σχένκεφελντ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γλουτό, δεν πρόλαβε να εκδοθεί το δελτίο του νεοαποκτηθέντος Χουάνκαρ, τραυματίες είναι οι Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης, Χατζηθεοδωρίδης, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Εμμανουηλίδη, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση του Σαββάτου και χάνει το παιχνίδι της Τρίπολης. 

Ο Πογιάτος έδειξε πλάνα ενδεκάδας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και το μοναδικό του δίλημμα είναι στην αριστερή πτέρυγα, καθώς τις προηγούμενες ημέρες δοκίμασε τους Χουάνκαρ, Μαυρομμάτη και Ζαγαρίτη

Ιδιαίτερο παιχνίδι και για τον Καρλίτος, καθώς ο επιθετικός του Παναθηναϊκού θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίσημο ματς μετά την 16η Δεκεμβρίου του 2019 και το παιχνίδι της Αλ Ουάχντα με την Κχορ Φακάν, ενώ σημείωσε το τελευταίο του γκολ ένα μήνα νωρίτερα (1/11/19 Αλ Ουάχντα – Αλ Ντάφρα). 

Ξεχωριστό είναι πάντα το ματς και για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, αφού ο αρχηγός του Παναθηναϊκού κατάγεται από την Αρκαδία και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Πράσινοι κάνουν πρεμιέρα στην επαρχία για έκτη συνεχόμενη σεζόν και πρώτη με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ μετρούν οκτώ νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες στα παιχνίδια που έχουν δώσει στην πρώτη αγωνιστική στην περιφέρεια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.